Astra aracınızı yıkatmayın!...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ea452
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra aracınızı yıkatmayın!...

revisor link' Alıntı:
Silecek önünde bende de var. Ne oldugunu anlamamıştım ama donanımhaber forumda yaygın sorun olduğunu görmüştüm geçtiğimiz ay.

Evet aynen benimki de sileceğin orada hafif sağ tarafa doğru

Malesef bendede var yikarken o bolgelere dikkat edin. Garantiden degismiyor parca fiyati 100 tl

benim aracımda ilk yıkamada bu deformasyon oluştu çok uğraştım ama servisler ısrarla kullanıcı hatası diyorlar yani oradaki parçada kesinlikle problem yok dediklerine göre bizim kabahatimiz benim anlamadığım bu arabanın yüzde 99 u bu sorunla karşılaşıyorken neden hala pişkin bir şekilde servisler kullanıcı hatası diyebiliyorlar buna forumun sponsoru serviste dahildir onlar bile kullanıcı hatası diyor buna demekki astra sahibi olup araç yıkamayı bilen hiç kimse yok

Ya kusura bakmayın ama ben buranın neresi olduğunu anlayamadım. Geniş açıdan fotoğraf var mı elinizde ?

2011 yılında 0 cosmo aldım,inanılmaz derecede komik arızalar serisi sonunda en sonunda aracımı sattım
bir daha da opel almamak üzere karar aldım sizede tavsiye ederim böyle komik arızalarla karşılaşmassınız. greatt

Malesef herkesde irili ufaklı var.
Yıkamacılara söylemek lazım ama; içlerinden küfür ederler die korkuyorum.

aynı sorun bendede var araç daha 4 haftalık 4-5 kez yıkandı bende bu ne diyorum meğerkerhezde varmış oha yani  general_Shame_on_you

Ynt: Ynt: Astra aracınızı yıkatmayın!...

ouzhn06 link' Alıntı:

ön camın kenarlarındaki kalın şerit

Sanirim opel bana seat leon aldiracak cok diretiyorlar bende sanirim kiramayacagim.

Geri