- Konuyu Başlatan
Uzun süren bekleyişlerim ve araştırmalarım sonusu sonunda aradıgımı buldum Dün Astra'ma kavustum.
2000 Model Astra G Edition HB
85.000 km de. Metalik gümüş. Kazasız boyasız, temiz
Aracı Egem'e götürüp ekspertiz raporu çıkarttırdım almadan once. Nokta boya yok, motor,şanzıman,yürüyen vs çok iyi durumda çıktı. Eski sahibi çok iyi bakmıs.
Araç gerçekten dediğiniz gibi full. yok yokmus
Sunroof, CD player, Yol bilg, 4 hava yastıgı, kapı içi çelik barlar, ön arka sis farları,arac ici telefon kiti vs vs birsürü şey var.. Daha tam bakamadım bile
Yalnız sormak istediğim birşey var;
Vites kolunun ve el freninin körüklerinin derileri kısmen soyulmus, çirkin görünüyorlar. Bunları değiştirmek mümkün mü acaba; Veya baska bir çözümü var mı ki?
Yorumlar için herkese tesekkurler..
2000 Model Astra G Edition HB
85.000 km de. Metalik gümüş. Kazasız boyasız, temiz
Aracı Egem'e götürüp ekspertiz raporu çıkarttırdım almadan once. Nokta boya yok, motor,şanzıman,yürüyen vs çok iyi durumda çıktı. Eski sahibi çok iyi bakmıs.
Araç gerçekten dediğiniz gibi full. yok yokmus
Sunroof, CD player, Yol bilg, 4 hava yastıgı, kapı içi çelik barlar, ön arka sis farları,arac ici telefon kiti vs vs birsürü şey var.. Daha tam bakamadım bile
Yalnız sormak istediğim birşey var;
Vites kolunun ve el freninin körüklerinin derileri kısmen soyulmus, çirkin görünüyorlar. Bunları değiştirmek mümkün mü acaba; Veya baska bir çözümü var mı ki?
Yorumlar için herkese tesekkurler..