astra aydınlatma

izmirlicem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm bi amerikan park yapalım dedik herkes arıza ışığı yanar dedi bende parkları iptal etcektim sadece sinyaller yancaktı dedim sinyalller yanmasın parklara sinyal ampulunden takayım dedim sizce nsl olur farklı ampul diye yine arıza ışığı yanarmı?bide astra h lerin parklar H kaç?

kimse bilmiyomu bu canbus mu ne ölçüyomuş voltajı arıza ışığı yanıyomuş bişey istedim ondada lanet ettim parkların ampulune sinyal turuncu ampul taksam diyorum ampulu değiştirincede arıza ışığı yanıyomu

Yok park ampulü değiştirince yanmıyor ben beyaz taktım.

Bende çok düşündüm bu nu ama işin içinden çıkamadım.Parklara normal parklardan güçlü yanan turuncu ampul mu taksam diyorum bende.

Yok park ampulü değiştirince yanmıyor ben beyaz taktım.

Bende çok düşündüm bu nu ama işin içinden çıkamadım.Parklara normal parklardan güçlü yanan turuncu ampul mu taksam diyorum bende.
bende öle diorum ya parklara hiç kablo fln çek arıza ışığı yansın uraşmayayım turuncu sinayl ampulune benzer turuncu ampul takayım olurmu araca ki?yetmezse parklar turuncu olduktan sonra sinyale kablo çektir ve çift duylu ampul al 2 tane sinyalin olsun:)direk parklardan kablo çekersen arıza ışığı yanmıyomuş

Son düzenleme:
yaptıran yokmu

Sen dene bir sorun çıkmazsa bende bir bakayım ;);):D

Geri