astra bertone 1.8-2.0 t ????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xXx man
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bertone çok güzel arabalar yapar opelin böyle bir italyan firmasıyla iş yapması bile ayrı bi şansıdır bence opel için bertone nasıl bir firma diyenlere

lamborgini diablo
alfaromeo gt
yeni bmw birusa (bmw z8)

bunlar yüzlerce tasarımları içinde akla gelen en yeniler en tanınanlar o yüzden bertone cabriolarda bence şimdiden tarihi sanatsal değeri olan arabalar ilerde kesin klasik statüsüne giribilicek değeri olucak arabalar..

Arkadaslar bilgiler icin tesekkurler.İNSAALLAH EN KISA ZAMANDA BENDE BERTONECILER ARASINA KATILIRIM:) BU GIDISLE BIRAZ ZOR OLCAK GIBI AMA 18 000 TL NASIL BULCAZ ONUDA BILMIYORUM.

zaten coupe yada cabrio 2.0 t gibi bir tercih yada seçim yapmışsa benzin yakıt masrafını mevzusunu bile etmemek lazım...

hocam ben o dusundugunu kawasakı zx-6r ıcın olabılır dıyorum.arabada basmazsan yakmaz ;) 2.0 t harıc

Performansın hakkını vermek kolay değil tabi :D 1,6 atmosferik araba bile ciddi sıkıştırmalarda 19 - 20 litrelere kadar yolu var. iş 2,0 aşırı besleme bir motor olunca 20 litre ve üzeri çok yadırganmamalı.

Araştıran arkadaş için aşşağı linkteki araba kafama yattı.

http://www.sahibinden.com/2001_1_8_astra_bertone_sahibinden-89WQQaXQQ11621207WQQpXQQdisplayitem

aaaah ah ben araba alırken neredeydi bu Bertoneler bu fiyatlara :(

her araba alınır binmesini bilirsende sürülür benim zaten anlamadığım tek kapı coupe yada cabrio spor araç alan birinin ekonomiyle ne işi olur :) çünkü performance demek güç demek anti ekonomi demek :) yani bir birlerine zıt kavramlar..

İleride Bir Gün Kendıme Araba Alırsam Bu Kesınlıkle Ya Bertone Olucak Ya Da Gtc ee Olmadı GSİ :D

Geri