Astra Boya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Burak K.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Burak K.

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Merhaba,

Benim bi arkadaşım izmirde Astra G'sinin siyah yerlerini,iç kapı kollarını ve konsolunu araç rengine boyatmayı düşünüyor.

Boyanacak yerler;

Marşpiyel.
Kapının yanında ki siyah kuşaklar.
Kapı Açma Kolları.
Aynalar.
İçeride ki kapı kolları.
Orta Konsol.

Önce astar atılacakmış daha sonra boya yapılacakmış.
Fiyat Olarak 300 TL istemişler. Sizce nasıl fiyat iyi mi ?

Arkadaşının işimi yokmuş :D Kanka fiyat normal gibi boyancak yer çok ancak büyük yerler değil.250 ye yapıyolarsa yaptırsın derim..

Geyik yapma bu konuda.

Bi sıkıntımı var kardeşim.. Canın sıkkınsa gel chatbox'tayım..Hee öylesine dayı dayı yazıyosan alırım ifadeni :D

Hala bekliyorum..

bence iyidir fiyat :) boyancak yer varmış baya
bizimde kapı kolları boyamak lazım :(

bence iyidir fiyat :) boyancak yer varmış baya
bizimde kapı kolları boyamak lazım :(

İlk okul 3.sınıftan kalma Sulu Boya mı alıp geliyorum kanka. :) :P

Arkadaşlar Merhaba,

Benim bi arkadaşım izmirde Astra G'sinin siyah yerlerini,iç kapı kollarını ve konsolunu araç rengine boyatmayı düşünüyor.

Boyanacak yerler;

Marşpiyel.
Kapının yanında ki siyah kuşaklar.
Kapı Açma Kolları.
Aynalar.
İçeride ki kapı kolları.
Orta Konsol.

Önce astar atılacakmış daha sonra boya yapılacakmış.
Fiyat Olarak 300 TL istemişler. Sizce nasıl fiyat iyi mi ?
bu kadar yerı boyatıcaksa hemen 300 boyatsın bence ben 4 kapı cıtası dört kapı koluna 300 verdım otokıngte boyattım +10 oldu kafam rahat boya atsa bıle garantılı normal boyacı 200 250 ıstiyordu boya atmasına garantı bıle vermıyordu ben normal boyacıya boyatcagıma servıse boyattım kafam rahat:)
ıc dızayn boyatcaksa bence boyatmasın sılıkon vurmussa daha once o boya atar yazık olur
eger ılla boyatcaksa benım baska arkadas var hem garantı verıyor baya uygun yapıyor ben ona yaptırcaktım sıra vardı beklemedım ama tavsıye ederım görkem gördu nasıl ıscılık yapıyorlar görkeme sorabılırsın burak ;)

Fiyat bence uygun.Sadece kapı kolları ile çıtaları 200'e boyatmıştım geçen sene.

Geri