bana polisle başın sıkıntıya girer gibime geliyor. bende %20 siyah var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kardeş iskitlerde akm metro durağının olduğu caddeden keçiören istikametine doğru gierken solda caner otogaz var onun içinde bi arkadaşa yaptırdım Adı Sait.Amerikan cam filmi çizilmez 6 yıl garantili 150 ytl kardeşim her renk mevcuttur.herkesın zevkı farklı elbet bende sıyahı abartıp yaptırdım ama füme var aynalı var chroma var her renk var yani. eger dusunursen ozel msj at cep no sunu vereyım ustanın zaten sadece cam filmi yapıyorlar
slmlar dostum bişey sorucam film için herhangi bir garanti belgesi veriyolarmı solmazlık veya buğu halinde yenisiyle değiştirme gibisinden herhangi bir garanti belgesi yoksa garantisi bizizmi diyolar birde filmin markası tam olarak nedir acaba.?
baban emniyet müdürü ise direk git yay ve jant tak.. evet jant çünkü bu jantları yazının icadı döneminde kullanıyorlardı. hoca krom jant mı kaldı ? aracın gri oldupu için siyah yada siyah ağırlıklı bir jant çok güzel durabilir. oz un sitesine bak bbs in sitesine bak. bak yani. binaların mimari özelliğine bakınca 100 yılda oturuyorsun gibi bir hisse kapıldım ki öyle ise rahat ol zaten ekipler pek oralarda olmuyor. ha birde boya koruma yaptır kesinlike arabanın rengi matlaşmaya doğru gidiyor çünkü.
hayırlı olsun kardeşim ama o beyaz ampuller ilk başlarda ii gayet güzel gösteriyo şöle 2 3 ay kullan sönücek ilk aldığın gibi aydınlatma
yacak bende aynını yaptırdım sona zenon takırdım