Astra cam filmi????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06kpr19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

06kpr19

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Konyada astra ma cam filmi çektirmek istiyorum.

Nerden,
ne kadara,
hangi modele yaptirabilirim yaptiraniniz varmi .
Teşekkür ederim.

autokınge bı sor derım.yok dersen de ıyı tanıyabılcegın bır otoyıkamacı&tunıng varsa onlarda gayet basarılı calısıyorlar.ben bu arada arabayı bugun de alamadım :) herkes ocagı bekleyınce trafık cok yogun calısıyormus yetısmedı :)

ben kendim yaptim valla kostura kostura 3 saatte bitirmistim

yarın bende kendım yaptırcam da.yetkı belgesımı ne gelmemıs ondan baslayamamıslar.

murat bu arada sımdı ısler sırasıyla nasıl olacak bı anlatıverde kolaylık olsun bana.benım bıldgım
1.evrakları once bı ımzaya sokuyoruz trafık tescılde
2.plakanın yazılı oldugu bır kagıt alıyoruz trafık tescılden.
3.bu kagıtla soforler cemıyetıne gıdıyoruz oraya bı ucret yatırdıktan sonra plakayı bastırıyoruz.
4.bu esnada da ruhsat basılmıs oluyor(mu)?

aynen abi ilk faturayi falan aliyon tescile veriyon o esnada plakan belli oluyo ve dandik bi makbuz verip sof odasina gidip plakayi aliyorsun o sirada ruhsatin cikiyo tabi tescile geri gelip plakayi verip damgalatiyorsun ruhsatla beraber veriyorlar o kadar konyada mesafe cok uzak degil manisadaydin demi orda daha yakindir

eyvallah sağol.yakın sayılır.mesafe sorun degıl zaten de.10 da baslayıp oglen molasına gırmeden yetıstırmem lazım.umarım ıyı ısler sıstem benım ıcın :D

ben polise abi ankaraya gidecem hemen yapiver canini yerim dedim saat 10 da gittim ogleye aldik asil yavas olan sof odasi plakayi hemen basmiyo orda aglamak gerek

tamam aldım tuyoyu :D

Geri