13 Kas 2010 #21 .:Rivendell:. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Ocak 2009 Mesajlar 3,602 Tepkime puanı 1 Puanları 38 Aslında Arabalar az yakıyor da Mazotun litresi 3.1lira oldumu bizim cebimiz yanıyor
25 Kas 2010 Konuyu Başlatan #22 E edebiyatci76 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 May 2009 Mesajlar 105 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 43 astravista' Alıntı: hırpalamş arabayı mırdar etmiş olmasn durduk yere niye yükselsin belki motor açılmıştır iyice Genişletmek için tıkla ... mırdar ha
astravista' Alıntı: hırpalamş arabayı mırdar etmiş olmasn durduk yere niye yükselsin belki motor açılmıştır iyice Genişletmek için tıkla ... mırdar ha
26 Kas 2010 #23 C cetto Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 18 Şub 2010 Mesajlar 788 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 47 edebiyatci76' Alıntı: mırdar ha Genişletmek için tıkla ... "Ergeni mıncırmak" gibi birşey olsa gerek. Bu aralar şehir içi tüketimlerimiz fazla, ben bunu kış dönemi trafiğin yoğun olmasına bağlıyorum, okullar açılmadan önce işe 1 saatte gidiyordum, şimdi 1,5 saatte gidiyorum. Dolayısıyla kilometre başına tüketimim artıyor.
edebiyatci76' Alıntı: mırdar ha Genişletmek için tıkla ... "Ergeni mıncırmak" gibi birşey olsa gerek. Bu aralar şehir içi tüketimlerimiz fazla, ben bunu kış dönemi trafiğin yoğun olmasına bağlıyorum, okullar açılmadan önce işe 1 saatte gidiyordum, şimdi 1,5 saatte gidiyorum. Dolayısıyla kilometre başına tüketimim artıyor.