astra cdti triger degisimi sonrasi ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

copcu06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaslar dün arababin triger seti degisti ve sonrasi düsuk devirde ugultulu vuvvvv diye ses gelmeye basladi gaza biraz dokununca ses gidiyor.tekrar tamirciye gittim.bakti sagina soluna birde icerden dinledi ve biraz km yapinca gider dedi triger degisimi sonrasi böyle bir ses normalmi

en uyuz olduğum usta tipi :

Biraz sür geçer abi...

bence başka bi yere tekrar gösterin.

sanki şarj dinamosu sesi gibi.. üzerine birşey dökmüş olabilirmi? yada kayışından kaynaklıda olabilir

Ses hiç de normal değil gibi. Sıfır araçta bu ses olmuyor; triger değişiminden sonra neden olsun. Sanayi ustası yerine iyi bir özel servise götürüp sorun bence.

Triger gergisine baktır,fazla gerdirdi ise uğultu yapar bu hiç hoş olmaz,Bu arada mehemt Bey şakırdı sesi ne oldu çoktandır giremedim foruma ? subap iticileri veya enjektör? enjektör normal piskirtmez ise Dizel vuruntusu( Diesel nageln) yapar

kalin bir islik sesi ise duyabildigim kadari ile sanki turbodan geliyor, ayni ses bende de mevcut triger degisitirmedim.

Ustaya tekrar gittim, gececek vs.demisti son gittigimde havalardan bilmem disarisi -4 Derece felandi ve ses bayagi belli oluyordu, bu seferde gergilerden geliyor arizali olabilir dedi parcalari garintili idi yenisini siparis verdiler bugun arabayi almaya gittim.yine ses geliyor, ya ustada sorun var yada baska bir yerde

Şimdi dikkat ettim siz triger sonrası diyorsunuz ama o ses turbo sesi,önceden dikkate almamış olabilirsiniz.Beni yanıltan sizin triger sonrası demeniz ve bugün yanda nikinizde aracınızn turbo olmasını görmem o ses herkezde var gaz verdiğinizde ve çektiğinizde kısaca şişeye hava üfürme sesi turboya ait. Yani sorununuz yok

cdti zincirli değil mi?

Geri