astra cdti triger degisimi sonrasi ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ses önceden yoktu triger degistikten sonra basladi.1.7cdti

mehmet bey biri arabada gaza bassın ve ayağını gazdan çeksin siz sesi dinleyin göreceksiniz ses turbodan gelecek önceden duymamış olabilirsiniz ama normal yani

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 18:06 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 18:05 ----------

cdti zincirli değil mi?
sırf 1.3cdti 1.7cdti triger

Turbo devreye girmeden ses geliyor.sanirim gergi cok siki yapmis.orjinal aletleri yoktu tamircide

Ses den baska zarari varmidir acaba yoksa eger baska ustaya götürecem.

Sesden başka ne olabilir? bilyalar zarar görür,devirdaim zarar görür, hatta daha kötüsü zorlarsa gergiyi gevşetebilir......

Sesden başka ne olabilir? bilyalar zarar görür,devirdaim zarar görür, hatta daha kötüsü zorlarsa gergiyi gevşetebilir......

Usta ben ayarlamiyorum kendi otmatik ayarliyor diyor baska birsey demiyor.simdi bu söyledigi dogrumudur.

şimdi 1.7cdti motoru bilemem ama sistem değişmez, kendi ayarlıyor derken iki porya sabit biri gergi bu ayarlı.yani bu ikinci bilyeden ayar yapıyorsunuz ayar tamam ise o zaman birşey yapamaz.yani poryada ayarladığınızda üzerinde ayar göstergesi var.Ama trigerden geldiğine eminmisiniz gene soruyorum kusura bakmayın turbo sesine benziyor

Tamirci kendiside gergiden geliyor dedi.tekrar yeni gergi takti yine ayni yani tamicide trigerden geliyor dedi tamicinin cok gergin vs.gibi ayarlama durumu olabilirmi

aynı ses bende de mevcut... Triger değişimi sonrası meydana geldi. Söktüler gerginin gevşek olduğunu gördüler ve düzelttiler. Ses mes kalmamıştı ancak sabahları soğuk havalarda ses gene geliyor ısınınca kesiyor veya öğlen vakitlerin de ses gene yok. Sabah 0 derecelerde çalıştırınca meydana geliyor ve işin ilginç tarafı ben de 2000 devir civarı ses gelmesi...3000 devirde ses yok :)

Geri