Astra Classic 1.3 CDTI Easytronic nasıldır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şimdi siz easytronicler için kötü diyorsunuz veya iyi çıkan var kötü çıkan var şans işi diyorsunuz. yapmayın allah aşkına. kullanılan aletlerin iyisi kötüsü oluyor şans işi oluyor haa. saçmalık

kullanabilen var kullanamayan var. iyi kullanan var kötü kullanan var. dolayısıyla kiminde arıza yaratır kiminde yaratmaz. opel otomobil üretiyor robotlarla şans diyip aracı kötülüyorsunuz. yapmayın..

bende ucundan döndüm easytronik almaktan,çok sayıda olumsuz cevap aldım hakkında ama bu araçları en az bir iki sene kullanan arkadaşlar fikirlerini ve karşılaştıkları proplemleri yazarsalar daha yararlı olur olur sanırım.

Arkadaşlar bu aracı almayı planlıyorum. internette milletin yorumlarını okudum, 1 viteste çok hantal, easytronic sorunlu falan diye ama inanıp bu aracı göz ardı etmek istemedim. çünkü internette peugeot hakkındada çok kötü yorumlar var ama 8 senedir 206 hdi kullanıyoruz taş gibi çıktı hiçbir sorunu olmadı ve masraf açmadı. Benim için Astranın performansı 206 hdi kadar olsun yeter, otomatik viteste yolda bırakmasın bide baskı balatası 15.000 kmde 2 kere yolda kaldığı için satmak zorunda kaldığıız astra g miz gibi olmasın yeter.
Astra 1.3 CDTI easytronic kullanan arkaaşların yorumarını bekliyorum. Tüketim, servis ücretleri ve baskı balatanın kaç bin km gittiğini(düzgün kullanımda) yazarsa sevinirim.

Mart ayından bu yana kullanıyorum, ( 2010 corsa 1.2 eastronic).... öncelikle; alacağınız düz vites aracı çok fazla ş.içi trafikde kullanacaksanız, bunun size getireceği yükü (tabi bu kişiden kişiye değişir) hesaplayın. sabah 1 , akşam 1 saat yoğun trafiğin içinde giden biri olarak, tavsiye ediyorum. gerçekten çok farketti. şu an teknik sıkıntı yaşamamakla birlikte ileride yaşarmıyım onuda biliyorum. Gerek servisteki arkadaşlar, gerek forumdaki arkadaşların tavsiyelerini dikkate alarak biraz itinalı kullanmaya gayret ediyorum. yaşabileceğiniz muhtemel teknik sorunlar biraz sürüş tarzınız ile ilgili olabilir. Sert , devirli kullanım tarzı için çok uygun bir vites sistemi değil. Bunun dışında keyifle kullanıyorum (bazen otomotik bazen manuel modda).

Son düzenleme:
Bana da 1.3 CDTI düz vites almadan önce otomatik olanı denettirdiler, çok bişey anlamadım ama düz vites astradan Allah a şükür son derece memnunum. O, "klima açıkken sorun çıkartıyor" filan deyinlere de sadece şunu söylüyorum, bu arabayı ne için alıyorsunuz, performans içinse zaten dizel almamanız gerekir, ekonomi içinse problem yok demektir....

Bana da 1.3 CDTI düz vites almadan önce otomatik olanı denettirdiler, çok bişey anlamadım ama düz vites astradan Allah a şükür son derece memnunum. O, "klima açıkken sorun çıkartıyor" filan deyinlere de sadece şunu söylüyorum, bu arabayı ne için alıyorsunuz, performans içinse zaten dizel almamanız gerekir, ekonomi içinse problem yok demektir....

Olay bu kadar basit ..

Ben easytronic vitesli astra sedan 1.6 kullanıyorum ve çok memnunum ama önce size uygun mu değil mi bir test edin ve alırsanız internetten nasıl kullanıcağınızı araştırın derim.Otomatik vites kullanmanın ufak tiyoları var alışınca bir daha manuel kullanmak istemiyeceksiniz.

İyi günler.

evet aynen.

Geri