astra classıc 3 1.3cdtı-teknik gri?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan volkan-35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hangi hususa katılmıyorsun 1. maddede?

kalkış hantallığı ile 6 ileri vites arasında kurduğu bağlantıya, sık sık vites değiştirme mantığına, zaten sorun orda, değişene kadar öldürüyor adamı, daha da önemlisi, sık vites değiştirme zorunluluğu sorunun kendisi:)

ayrıca " Dizel motor için normal olan ağır devirlenme ve ilk vites hantallığı bu şekilde algılanmış" cümlesindeki tecrübeyi, ne focus dizelde, ne de megane dizelde görmedim. megane dizel ve focus dizel aynı sınıfta olup, kalkışı son derece iyi.

Anladım bence astranın kalkışı kötü değil o kadarda..

Anladım bence astranın kalkışı kötü değil o kadarda..

sizde haklısınız, ihtiyaçlar ve beklentiler dengesinde kişiye göre bu konuda ki memnuniyet derecesinde farklılık mümkün olup, ortalama memnuniyette de 1.3 cdti geliştirilmesi gerektiği de gerçek

boyalı araç markanın değil galerinin suçudur. daha önce tanıdıklarımın başına fiat ve peugeotta geldi... Tamamen şanş işidir yani. İçini rahat tut çok düşük ihtimal.

Hangi hususa katılmıyorsun 1. maddede?

kalkış hantallığı ile 6 ileri vites arasında kurduğu bağlantıya, sık sık vites değiştirme mantığına, zaten sorun orda, değişene kadar öldürüyor adamı, daha da önemlisi, sık vites değiştirme zorunluluğu sorunun kendisi:)

ayrıca " Dizel motor için normal olan ağır devirlenme ve ilk vites hantallığı bu şekilde algılanmış" cümlesindeki tecrübeyi, ne focus dizelde, ne de megane dizelde görmedim. megane dizel ve focus dizel aynı sınıfta olup, kalkışı son derece iyi.

katılıyorum..focus kullanmadım ama dizel megan kullanıyorum..kalkışı astradan çok çok iyi....
bir de konuyu açan arkadaş astranın yokuşta kalkamadığına veya zorlandığını duymuş ama eklenen videoların konuyla alakası yok..şehiriçinde sık vites değiştirmek sıkıntı verebiliyor..bir de yokuşta ağır giden bir kamyonun arkasına klima açıkken takılırsanız sıkıntı yaşanabiliyor..

Acıkcasını soylemek gerekırse rampada 25-40 km hız arası sıkıntı oluyor 1 atsanız olmuyor 2 ye atsanız dolmuyor.Bayılıp gıdıyorsunuz.Tek sıkıntısı o.
42 bın km Astramız var sadece 1 kere 220 km hızı gordum oda boludagı tunelınden cıktıktan sonra ıstanbul yonune gıderken arkamda jetta vardı sıkıstırdı bende bastım onume gectı ben bastım o bastı jettayı 210 km hızda gectım adam sasırdı.1.3 motordan boyle performans eger 6.vıteste 3000 ıle 3500 devır arasında duz yolda bayılıyor ama o devırlerde bır rampa bulursanız 3500-4000 devır arasını cabuk bıtırıyor ve 220 km goruyor.Guzel arac almıssınız hayırlı olsun..

ben max. hız konusunu pek sevmiyorum..sonuçta hata anında dönüşü yok..ama izmir-aydın otoyolunda torbalı çıkışına kadar kısa süreliğine 210 a çıktığını biliyorum..forumda daha fazla gidenler de var. ama dediğim gibi lastikler H sınıfı..bu sınıfta limit 210..fazlası macera olur...

Geri