astra classic 3 LPG

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan siezma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kayseri genel merkezi aradım bu numarayı verdiler. buraya sorun dediler.

0(216)417 00 95 istanbul burası.

50.000 km de filan sübaplarda erime olduğunu duydum

arkadaşlar LPG taktıran yok mu hiç kimse yorum yapmamış

30000 km - 1 yıldır Prins yağlı sistemle dolaşıyorum bir problemim yok
motorum A16XER -16/115 turbosuz

arkadaşlar LPG taktıran yok mu hiç kimse yorum yapmamış
Benim motor koduda aynı.2012 Astra Sedan .Aldığımın 2.günü Ş.Urfada Landirenzo bayiisinde(Edessa Otomotiv) omegas taktırdım.2700 kmde şu anda ve herhangi bir sorun yok.Garanti konusunda ise muhtelif rivayetler var...

Son düzenleme:
Prins yağlı sistem LPG montajının ücreti nedir

Hocam aradın mı sen bişey demediler mi?

Bu arada benim kafama teleflex in sistemi çok yattı. sıvı olarak lpg püskürtülmesi falan bi okuyun isterseniz. hatta merkez opel diye bir yer var teleflex takıyorlar ankarada. ben biraz bineyim sanırım teleflex taktırırım.

Prins İpragaz bana dönüş yaptı ve takıldığını ve bir sıkıntı yaşanmadığını bildirdi. Ben forumdaki konuşmalardan ve bazı arkadaşların teknik sıkıntılar yaşadığını söyledim. işte bir bayiniz sorun olur demiş falan dedim. peki sizin için tekrar tüm bayilerimizden geri dönüş istiyeceğim dedi bakalım er geç ararlar diye düşünüyorum.

Arkadaşlar bende dün itibariyle sıfır opel astra sedan aldım 1.6 115 beygir. Servis müdürüyle görüştüm, euro5 motorlarda tavsiye etmiyoruz tüpü ama taktırmayanda yok. Euro 5 motorlarda egsoz çıkışları yani gaz atımı duruma göre değişkenlik göstermektedir, lpg sistemlerinde daha bu kıstası yakalayabilmiş bir firma yok bu sebeple sübap kapaklarında erime oluyor magnezyum alaşımlı kapaklar yerine celik kapak takmak gerekir bu da serviste 2000 tl civarında tutar,dedi.
Yalnız taktırıp 90000km gidip sorun yaşamayanlarda var, bende araştırıyorum burda bilgilerimizi paylaşalım ona göre karar verelim arkadaşlar, ben haftaya yoğun bir fiyat araştırması yapacağım öğrendiklerimi burdan paylaşırım.

Geri