Astra classic III hk...

soru_yorum

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
malumunuz yeni kasa astralar geldikten sonra , classic III olarak adlandırılan eski kasa astraların fiyatlarında ciddi indirimler oldu Konfor paketli aracı 34 bin TL ye veriyorlar ,

ciddi olarak almayı düşünüyorum ama muhtemelen 2 yılın sonunda değiştirip küçük jiplerden almayı düşünüyorum , işte tam da bu noktada aklımda bazı soru işaretleri oluşuyor...

-artık eski kasa olması bana satarken zorluk çıkartırmı ?
-2005 den beri golf V kullanıyordum , onun yerine bunu almayı düşünüyorum golf V imi aratırmı aratmazmı bu araç ?

teşekkürler şimdiden cevaplar için... :)

Satarken sorun cıkartmasını aklınızdan cıkartın bence o konuda rahat olabilirsiniz piyasası saglamdır butun astraların hep alınan satılan arabalar arasındadır zaten, golflede aynı sınıf zaten ama tabı baska bır aracdan baska bır araca gecerken bıraz zorlanırsınız yanı en kötu arabanın dıreksıyonu gazı frenı bıle ınsana yabancı gelıyor ama ben garantısını verebılırım opelden nefret etmessınız iyidir iyi :D

bir de renk konusunda kararsızlık oldu ,
1 hafta sonra gelecek olan teknik gri var , arabanın üzerinde görmedim hiç , neye benzer nasıl durur , insignialarda fena durmuyor ama astrada nasıldır , bayiye renk 1 temmuzda da gelen siyah var , aslında siyah yakışıyor ama çok sık yıkatmak gerekliliğinin yanında ,bir süre sonra kılcal çiziklerin gözle görülmeye başladıgını söyledi siyah kullanan bir arkadaşım...:o

1 hafta sonra gelecek olan teknik gri var , arabanın üzerinde görmedim hiç , neye benzer nasıl durur , insignialarda fena durmuyor ama astrada nasıldır , bayiye renk 1 temmuzda da gelen siyah var , aslında siyah yakışıyor ama çok sık yıkatmak gerekliliğinin yanında ,bir süre sonra kılcal çiziklerin gözle görülmeye başladıgını söyledi siyah kullanan bir arkadaşım...:o
mükemmel bir renk trafikte herkesin gözü sizde olacak....çünkü ben kullanıyorum:)

golf 5 i aratırmı? bence aratır gibi... ama memnun kalırsınız yinede kötü araba deildir....

golf 5 i aratırmı? bence aratır gibi... ama memnun kalırsınız yinede kötü araba deildir....
astramı kötü araba yanılıyorsun arkadaş bilmediğin bir konuda fikir beyan etme her arabanın kendine has özellikleri var sen opele ve astraya kötü araba diyemezsin.beğenmiyorsan git golf forum sitelerinde yaz.

Bencede sıyah almayın ben sıyah aldım bır tek o yonunden pişmanım hergun yıkatır duruma geldım nerdeyse (siyah araba film de varken camlarda evet guzel dıkkat cekıyor)ama gercekden yoruldum temızlemekden,,, bencede gri yada beyaz iyi oolur dıye dusunuyorum..

bence astra j kasa alın 1.4 t 140 bg evladiyelik binersiniz...h kasa astra ise golften sonra size kotu gelmeyeceğine emınım yalnız süspansıyonu biraz serttir buda + yol tutusu sağlar alışınca arabanıza aşık olacaksınız...bence teknık gri güzel bir renk oda olmazsa opelın güzel bir gök mavisine benzer bir rengi var onu tavsiye edebilirim...;)

birde honda 1 temmuzdan itibaren , toyota da 1 ağustostan itibaren 2011 model araç verebiliriz diyor , opel ise bizim 2011 model araçlar eylül - ekim gibi verilir diyor , acaba ellerindekinimi satmaya çalışıyorlar yoksa hakkatten böylemi ?
her nekadar bana saçmada gelse mademki insanlar buna dikkat ediyor bende 1 - 2 ay için 2010 model araba almak istemiyorum
ne dersiniz ?

Geri