Aynen Can ya, servis takmayıp da cam filmlerini söken yer 50TL isteyince moralim çok bozulmuştu. Hatta keşke orjinal diye bu kadar ısrar etmeseydim diye düşünmüştüm ama neyseki korktuğum kadar zor olmadı. Parça temini, araştırma vs. herşeye değdi Tekrar teşekkür ederim haber verdiğin için.
Cam çıtası kendini en çok siyah ve metro mavide gösteriyor. Beyaz'ın da en büyük sıkıntısı sütun beyazken tam ortadan simsiyah çıtanın geçmesi. Bu haliyle eskiye göre daha iyi oldu. Cam çıtaları gelince de tam olacak. En azından tümüyle siyah cam bölgesinin üzerinde daha net belirgin olur.
Bu arada soğutmalı torpido için boru geldi, kapağı bekliyorum. Şaka maka çok az sürede aklımdakilerden çoğu halloldu gibi. Kalanlar;
*Torpido için klima çıkış kapağı bekleniyor.
*Cam çıtası, kapı içi nikelaj.
*Egzoz ucu.
*Amerikan park.
*Led plaka aydınlatması.
*Ayak altı aydınlatma.
Bir de son zamanlarda OPC pedal takımı ve OPC sinyal çerçevesi diyorum ama onlar en son.
Arac yukarıda yazdıklarınızla gayet güzel olacak.
Amerikan park işine girme derim, fazla abartı arabanın agırlığını alır diye düşünüyorum, zevk meselesi tabi
aynen katılıyorum Ergun abi...:bir:
Emir abi bencede amerikan parka gerek yok..plaka aydınlatmaları park aydınlatmasıyla aynı abi aklınızda bulunsun..eğer farlarınız sarı yanıyorsa abi benim gibi turuncu park yapabilirsiniz.bugun facete grupta sordular hatta..9 ledli cok iyi parlaklığı hatta keşke zamanında beyazını plakalara alsaymışım dedim..
Opc sinyal çerçeveleri çok hoş ancak bi o kadarda pahalı..ancak alırsanız abi takılması konusunda ben size yardımcı olurum..bi kaç ufak ayrıntı var montajda.
keza pedal takımıda cok hoş ancak o kadar parayı vermeye kıyamadım ben pedal alacagıma nette gtc direksiyon var o paraya