Astra Classic'lerin Özel Üretim Serileri

Efkan ATALAY

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Astra Classic'lerin Özel Üretim Serileri ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba?

Dijital klima, 8 hava yastığı, kararan sensörlü dikiz aynası var.

Bunlardan başka diğer astra'lardan farkı nedir? Ne kadar sayıda üretildiler acaba?

Herkese selamlar...

bir tane elegance görmüştüm sahibinden.com da 8 airbag yağmur sensörü kararan dikiz aynalı xenon farlı far yıkamalı onda da özel üretim yazıyordu

Benim şu anda kullandığım araç bu seriden. Özel üretim serisi. Evet yağmur sensörü de var yazmayı unutmuşum.

Aracımın kapısında Elegance yazıyor. Başka bir yerinde bakmam gereken bir yazı var mı?

maalesef araç özel üretim değil bildiğimiz Elegance modeli diye geçiyor kardeşlerinde olmayan opsiyon seçenekleri takılmış o yüzden donanım biraz daha fazla Astra G nin özel üretim serisi 2000 ve 2001 yılında çıkan Edition serileri onlarıda zaten opel 100.yılı olduğu için üretmiş aynı seri vectra ve corsa da da var

bildiğim kadarıyla 100.yıl serisi diye geçiyor,

Astra Elegance diye geciyor astra h üretilmeye başlamadanki opelim son astra g modeli h satışa cıkınca donanım düşürüp classic diye satmaya başlandı ayrıca 8 değil 6 hava yastığı var

2002 ve sonraki tüm astara elegancelarda bu dediğiniz özellikler var.Özel üretim astra ben görmedim 100.yıllar ve editionlarda dahil.Seri üretim yapılmıs bir arac özel olamaz.

1000 adetlik 1500 adetlik seri üretim olursa o özel seri olur :)

Geri