astra coupe ve cabrio ıle ılgılı bı sorum olcak?

Mustafaeren

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadslar astra coupe almayı dusunuyorum yada cabrıo bı kac sorum var bununla ılgılı ılk sorum bu araclar alınır mı? cok hos goruntusu var ee bıde opel
daha sonra duyumlarıma gore hızlandıkca arac kapıları dıreksız oldugundan ruzgar sesı alıo dedıller pek ınandırıcı glemedı ama kulanan arkadaslara sormak ıstedım
kullanısı nasıldır aracın bıde motor olarak hangısı tavsıye edersınız 1.6 almak pek mantıklı glemedı bna sankı 1.8 veya 1.8 turbo olanlar daha guzel gıbı ama fıyatta degısıyo en uygunu 1.8 duz olanları bunun ıcın ne dersınız
aracın yakıtı nedır onuda ogrenmek ıstıyorum bna gore o kasaya 1.8 motor 1.6 dan daha az yakar gıbı gelıyor
daha bı eksısı veya artısı varsa bılgılendırırısenız cok sevınırım sımdıden tesekkur ederım
hayırlı cumalar...

g kasamı almayı düşünüyorsunuz?

evet usta senn aracın aynısından ıste cabrıo konusunda babamı ıkna edermıyım bılmıyorumda coupe olabılır yanı nasıl abı aracın hanı merak ettıgım sordugum konularda bı problemın varmı?

vallahi rüzgar sesi almıyo desem yalan olur tabiki normal bir araç gibi olamaz ama abartılıck düzeydede hiç birşey yok(cabrio için konuşuyorum).ben şahsen gayet memnumum yok içeriye hava alır su alır felan gibi söylentilrede inanma yok öle bişey:)performans konusuna gelince 1600 cc için gayet gayet iyi bir araç ancak,eğerki turbo cabrio yada coupe turbo alablirsen benzin konusunda rahatsan bir dakka düşünme derim çünki 1.6 motor seni bu araçta tatmin etmeyebilir.ama şeklim olsun aynı zamanda az yaksın dersen ideal:)

Astra Coupe Bertone de 4 motor seçeneği var 1.6(101hp),1.8(125hp).2.0 Turbo(192hp) ve 2.2(140hp) aralarında en iyi olanı,en alınacak olanı bence 2.0T oda turbo olmasından dolayı yakıt sarfiyatı biraz fazla zannedersem Cabrio olanında da aynı motor seçenekleri var yalnız 1.8 olanının pek tercih edilmediği(zaten fiyatından da belli) parçalarının kolay bulunmadığını duydum tabi bu parçalar sıradan periyodik bakımda kullanılan parçalar değil yanlış anlaşılmasın rüzgar olayınında rahatsız edecek kadar çok olduğunu sanmıyorum zaten normal G kasalarda bile 120km yi geçtikten sonra rüzgar sesi gelmeye başlıyor

usta yakıt konusu herkesı dusundurur nıe dusundurmesın bn okuduklarımdan dolayı deıdm 1.8 dıe 1.6 yı cok kotulemıslerde o yuzden cok hoş bı arac ya baktırıyor yanı bıde senın aac ne kadar yakıo usta? lpg flean taktırdın mı aracına?

2.0 guselde hem vergısı hem yakıt sarfıyatı cok fazla sımıd bınıp araca bı yere gıdıp geldıgınde kaltıpta 30 ytl yakarsa nasıl dolasalım o aracla dımı sus olsun dıede alınmaz kı kullanılcak arac yanı

cabrio nun şuanda 3 tip motor seçeneği var 1.6 103 hp 2.0T 192 HP ve 2.2 otomatik 147 hp arkadşında dediği gibi en güzeli 2.0 t olanı ancak yakıt sorun olmıyacaksa,benim arçta lpg filan yok bundan bir sene önce 1.6 olmasına rağmen kendini turbo sanıyodu:)kmde 400 450 bin yakıyodu ama baya bi ilgilendim bakımlarını yaptrdım baskı balata vs değişmesi gereken parçları değiştim şuanda çok iyi günde 100 km yol yapıyorum çoğu şehir içinde bi kısmı boş yolda geçiyor.kmde 270 bn filan yakıyor

Ben yaklaşık 1 senedir coupe turbo kullanıyorum, oldukça da memnunum. Spor araba olmasına rağmen 4 kişi çok rahat seyahat edilebiliyor, bagajı da oldukça geniş. Rüzgar sesi alıyor, söyleyen doğru söylemiş. Ben sadece hafta sonları kullanıyorum, hafta içi de kullanacak olsaydım bu aracı almazdım. Ayağını gazdan çekmezsen 100 Km'de 60 YTL civarı yakıyor. 1.6' nın bu kasaya yetersiz kalacağını düşünüyorum, 1.8 alınabilir.

bakımlar cok onemlı haklısınız yaıt yarı yarıya dusmus skyeye usta sen acayıp gazlamıssın kı baya yakmıs ya neden hafta ıcıde kullanıo olsam almazdım dedın? yakıt konusundamı yoksa ses veya baska bı problem mı? 1.8 banada mantıklı gledı ama bılmıyorum. 270 kurus bensınde bnce cok ıyı bı rakam kı benzın bu fıyatlara ulasmısken cok kararsız kaldım cok hosuma gıden bı arac ama ole ıste

Geri