astra coupe ve cabrio ıle ılgılı bı sorum olcak?

günde kaç km yapıyorsun ???

kac km evle ıs yakın ama ıs kendı ısım ıs ıcın kullanıcam en az bı gunde 50 km ama en az hıc ıs olmadıgı gun ee hafta sonu cıkıp dolas 100 km en az yanı ayda bı 2000 km cıvarı yapılır aracla bunun hesabına gorede bayagı bı fark cıkıo benzın dızel arası herlde

Geçenlerde kendime baktım bende arıyorum açıkçası ne kadar coupe yada cabrio baksam hayal kırıklığı oldu hele bi galerici aradı gel araba geldi bi tane falan diye telefonda boyasız kazasız falan diyodu 61binde dedi:D Amcam anlamasak baya bi kazık atıcak:D boyasız dedi arka tarafta boya var oldu biz boya izlerini görünce önden kazalı kaportada dogrultma izleri ve yine kaportada altı ve üstü arasında renk farkı vardı araba komple boyanmış 61binde diyodu ama en az 200bindeydi direksiyon vites topuzu ve pedallar haykırıyodu resmen şu aralar izmirde satılık temiz bi coupe yok haberin olsun eğer temizini aramam dersen yardımcı olurum:)

ya tama lpg ıle ısı cozduk desek yaw lpg 2 ytl oldu ızmırde ya bı anlamı kalmadı benzın ıle lpg nın tum dunyada dususte turkıyede yukselıyor coupe oda var temızını bulmak oda onemlı bılmıyorum o kadar kararsız kaldım kı cok guzel araba dunde gordum bı tane ıcın gıttı ama burada turkıye oda var:(

Geri