astra dizel için egzoz

sanırım yok böyle bişey.. :)

blow-off tavsiyeleri var ama..

ses konusunda bişey diyemem ama görüntü açısından hafif tamponu kestirerek güzel bi görüntü sağlayabilirsin.

safa blow off olarak forge dv düşünüyorum ama zamanla ekonomi yettikçe:)biraz performans istiyorum yanında mecbur ses artacak.artmışken de çok ince bir ses olmamalı:)

tuorancalime, nasıl bir uygulama ile istediğin sesi elde edebilmiştin...

bence egzoza harcayacağın para ile aracına chip yaptır çok daha verimli olur.

ohoo daha ne olsn:D

bence komple düz boru ile hks tak derim

astra dizellerde orta susturucu yok sadece son sustturucu mevcut gibi birşey okudum.gerçekten böyle bir durum var mı ki:S:S bahçeliewlerden birisiyle konuştum her türlü istediğin verimi sağlarım diyor.şöyle bir baktım da merco ml'ler range'ler uğruyor.gözüm tuttu gibi sanki.fiyat olarak da konuşulur.bir ihtimal de belki iskender usta olabilir...

safa blow off olarak forge dv düşünüyorum ama zamanla ekonomi yettikçe:)biraz performans istiyorum yanında mecbur ses artacak.artmışken de çok ince bir ses olmamalı:)

tuorancalime, nasıl bir uygulama ile istediğin sesi elde edebilmiştin...

hiç bilmiyorum marka falan abi anlamam yani.. ama yaptıranlar güzel diyorlar bilmiyorum..

astra dizellerde orta susturucu yok sadece son sustturucu mevcut gibi birşey okudum.gerçekten böyle bir durum var mı ki:S:S bahçeliewlerden birisiyle konuştum her türlü istediğin verimi sağlarım diyor.şöyle bir baktım da merco ml'ler range'ler uğruyor.gözüm tuttu gibi sanki.fiyat olarak da konuşulur.bir ihtimal de belki iskender usta olabilir...

bahçelievlerin neresinde bu yer?

chip varsa 1.3 arabayı yorma be abi daha.. koy blowoff uda güzelde bi kafa egzoz takıl :)

blow off u dizellere takmak zor sanırım modasıda geçti bence gerek yok....

Geri