kesinkikle katılıyorum..gokalp' Alıntı:offf opel ii hoş güvenli konforlu da bazı şeyleri çok can sıkıyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kesinkikle katılıyorum..gokalp' Alıntı:offf opel ii hoş güvenli konforlu da bazı şeyleri çok can sıkıyo
1 yıl olmak üzere arabayı alalı. aslında şimdiye kadar maşallahı vardı yaa. hiç şikayetim yoktu. çalışmama olayı yeni başladı.2 ay falan oluyo. ama bayaa hırpalıyo-3-4 seferde ancak alıyo marş. yazılım bekliyoruz diyolar başka bişiy demiyolar yaaaallah sorundan kazadan saklasın aman aman. seninki iyimiş ne güzel.mysterious' Alıntı:ya araçta yada mazotta bir problem war... bendede aynı araba var şehir içi 700-800 km arası yol yapıyorum, şehirler arası çok dikkatli kullanırsam 1100 km'den fazla yol yapiyorum (yaklaşık 1200 km)...
Ama Bir defasında çok kötü yakıt almıştım, uzun yolda 700 km'yi zor gördüm...
bu arada menza22 benim araba sabahları tık diye çalışıyo 1 yıldan fazla oldu kullanıyorum hiç problem çıkarmadı... tek problemim geçenlerde immobilizer ile ilgili bir problem yaşadım servis yazılımla ilgili olduğunu söyledi...
diğer forumlardanda okuduğum kadarıyla çoğu kişide benzeri yazılım problemleri var ve opel hiçbirşey yapmıyor... AYIP SANA OPEL !!!
menza22' Alıntı:abicim dizel aracınla ilgili sabahları geç alışma sorunun varmı? ben ciddi sorunlar yaşıyorum ve giderek zorlanıyorum çalıştırmakta