Astra f 13'' jantları 15'' yaptım hangi lastiği almalıyım??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tuna67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben o sitedende arastırdım.Aklımda da ilk basta 195/50 wardı fakat bazı arkadaslar yakıtın artcagını solediler.Araçta lpg de yok cok ucar gibi geliyo bana.Bu konuda bilgisi olan warmı

imza bölümüne AD-SOYAD yazmanız gerekiyor...

yazdım ok

yakıt ucmaz bi örnek veriyim

arkadasım focus aracına 195 den 225 e geçti 850km yol yparken 800km yapıyor 808 -810 falan bu etkini büyük bir kısmı kullandıgı 18 janttan

size bi oran çıkarırsam tahmini 600 den 590 adüşer bence 195 alıp yol tutus farkınıda hissedin özellikle fren ve patinajda bariz farklar oluyor

185/55/15 aldım federal marka daha yeni taktım araba artık lastik cekmiyo ve virajlarda cok iyi

arkadaslar 175/70/r13 lastiklerim wardı simdi 15'' jant aldım 195/50/r15 lastik düsünüyorm.Performans ve yakıt sarfiyatı nasıl deişir.Araç 1.4 8v

Merhaba arkadaşlar Benim aracımda astra f 94 model 1,4 8v kullandığım lastikler ise 205/40/17 :D yani lastixde hesapladığın zaman 3,457 küsürlü bişey çıkıyo bilmyiorumda araç şuanda 20ytl lik benzinle 60km yol yapıo birazda gazlarsan 50li kmlerde yolda kalıyosun :)) yol tutuş kalkış virajlar dersen tadından yenmiyo ;) fakat yakışı sanırım baya etkiliyo... (derken aracı yeni aldım ve direk jantları taktım..) buarada benim aracın artık bir debriyaj istediğide bir gerçek ortalama fiyatını bilen varsa sölemesini rica ederim...

ben bugun uzun yola gittim yakıt olarak tam kontrol etmedim ama performanstan düşüş war.Ama virajlardaki etkisi o acıgı kapatıyo.

Merhaba arkadaşlar Benim aracımda astra f 94 model 1,4 8v kullandığım lastikler ise 205/40/17 :D yani lastixde hesapladığın zaman 3,457 küsürlü bişey çıkıyo bilmyiorumda araç şuanda 20ytl lik benzinle 60km yol yapıo birazda gazlarsan 50li kmlerde yolda kalıyosun :)) yol tutuş kalkış virajlar dersen tadından yenmiyo ;) fakat yakışı sanırım baya etkiliyo... (derken aracı yeni aldım ve direk jantları taktım..) buarada benim aracın artık bir debriyaj istediğide bir gerçek ortalama fiyatını bilen varsa sölemesini rica ederim...

en sonra ne demek istedigini anlamadım ama anladıgım kadarıyla baskı balata fiyatı soruyosan.ben 250 ytl ye takmasıyla yaptırdım

Geri