Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bende 1998 model astra f var 1.6 16v üzerinde orjinal 15 jant araba istediğim gibi seri değil ben 14jant yapmayı düşünüyorum siz arkadaşlarında fikrini alim istiyorum değiştiren arkadaşlar var mı. saygılar sunarım...
Merhaba,jantı küçültmene gerek yok.bence yapma derim.benimde jantım 15 ve araba otomatik olmasına rağmen performansı yerinde.bence küçültme derim.iyi akşamlar.
Arkadaşım bende 14 jant var (175/65 R 14). 100 beygirden ne kadar performans alınabilirse o kadarını veriyor. Ben jantları 15' e çıkarmayı planlıyorum. Gerçi benim araba 95 model Astra G 1,6 16 V, üzerindekiler orjinal mi bilmiyorum. Bence hiç elleme.
walla bendede 97 gls var , 15 jant gayet iyi ve seri, ayrıca fabrikasyon cıkısı oldugu için kesinlikle yakıtta falan bir yerler artış söz konusu olucaktır performansın artcagınıda sanmıyorum :S
bunun performansla hiç alakası yok.o aracın jantları orjinaldir.ve tüm ayarları ona göredir zaten.üstelik 15 inc ve orjinal jantlarıyla çok yakışıklı duruyor.sizin yerinizde olsam değiştirmem.eğer performansla ilgili sorunu varsa başka yerlerine baktırmanı tavsiye ederim.
yaw arkadaşlar astra f ler orj. 15"mi? 14"mi? benim orj 14"idi şimdi 195-50-15 kullanıyorum performansta pek değişiklik yok ama yol tutuşu arttı diyebilirim taban 175 di 195 oldu !!!!!