astra f 15. jant sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falez_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

falez_06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar bende 1998 model astra f var 1.6 16v üzerinde orjinal 15 jant araba istediğim gibi seri değil ben 14jant yapmayı düşünüyorum siz arkadaşlarında fikrini alim istiyorum değiştiren arkadaşlar var mı. saygılar sunarım...

Ekli dosyalar

• astra.webp
    astra.webp
    53.2 KB · Görüntüleme: 19
corsa 1.2 lerde bile 15 jant var yaw.. o kadar fark eder mi dersiniz ?

Merhaba,jantı küçültmene gerek yok.bence yapma derim.benimde jantım 15 ve araba otomatik olmasına rağmen performansı yerinde.bence küçültme derim.iyi akşamlar.

Arkadaşım bende 14 jant var (175/65 R 14). 100 beygirden ne kadar performans alınabilirse o kadarını veriyor. Ben jantları 15' e çıkarmayı planlıyorum. Gerçi benim araba 95 model Astra G 1,6 16 V, üzerindekiler orjinal mi bilmiyorum. Bence hiç elleme.

walla bendede 97 gls var , 15 jant gayet iyi ve seri, ayrıca fabrikasyon cıkısı oldugu için kesinlikle yakıtta falan bir yerler artış söz konusu olucaktır performansın artcagınıda sanmıyorum :S

Son düzenleme:
17 jantla ben performans alıyorum arkadaşlar 100 bg araba yapmayın etmeyin yaa
:D

bunun performansla hiç alakası yok.o aracın jantları orjinaldir.ve tüm ayarları ona göredir zaten.üstelik 15 inc ve orjinal jantlarıyla çok yakışıklı duruyor.sizin yerinizde olsam değiştirmem.eğer performansla ilgili sorunu varsa başka yerlerine baktırmanı tavsiye ederim.

jantta 18den 15e düşsen tamam da 15ten 14e düşmek çok da fazla katkısı olmayacaktır performansa...

yaw arkadaşlar astra f ler orj. 15"mi? 14"mi? benim orj 14"idi şimdi 195-50-15 kullanıyorum performansta pek değişiklik yok ama yol tutuşu arttı diyebilirim taban 175 di 195 oldu !!!!!

tamam arkadaşlar karar verilidi değiştirmiyorum hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.saygılar sunarım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri