astra f 3. stop

ben de bunun aynısından taktım, sonra ısınamadım geri çıkardım ve bunun yerine fren lamba sayısını 2 den 4 e çıkardım; yani sislerin içine de fren lambası bağladım ve bunları yanıp söner yaptım, muayene de neyle karşılaşacağım meçhul tabii....
Yanar söner benimde hoşuma gidiyor aslında. Vizeden önce ampülleri sökersin.

Oğuz senin arabada HB mi...Bende düşünüyorum,bende de sedan var...Sendeki güzelmiş.
Evet, HB. Aksesuarcılarda ya da elektrikçilerde değişik led sayısı ve modelde olanları var. Fiyatları da uygundur sanıyorum. Ben aldığımda 15 ile 20 tl arası değişiyordu. Fazla oynamamıştır.

dsc07947po8.jpg
güzel hoş durmuş. peki bunu nasıl monte ettin cama 3m bantlarlamı yoksa içeriden pvc kısmına mı? bagajı açıp ta bir fotosunu yollarsan sevinirim. sana fazla zahmet verdim ama kusura bakmayın

Kendi ayaklarının üstünde bantları vardı zaten. Üstündeki bantı kaldırıp cama yapıştırıyorsun. Ayaklar ledlerin olduğu kısma sabit değil, lamba aşağı yukarı ayar yapılabiliyor. Gerçi yazın sıcakta yapışkanı erimiş bir taraf düşmüştü, serviste arkadaşlar yeni bant taktılar.

eskiden broadwayde de vardı camda tutmayınca bende camın altına yere monteledim. yer derken hoparlörlerin olduğu kartona yani.işte benim demek istediğimde yapışkansız vidayla bir yerlere monte edilmiyor mu?

Hatırladığım kadarıyla vida deliği yok ama matkapla bir güzellik yapılabilir mi, gündüz bakmam lazım.

eskiden broadwayde de vardı camda tutmayınca bende camın altına yere monteledim. yer derken hoparlörlerin olduğu kartona yani.işte benim demek istediğimde yapışkansız vidayla bir yerlere monte edilmiyor mu?

dsc07952vz2.jpg

Şu haliyle vidalanacak gibi görünmüyor. Ama keser biçer başka parçalar takarsanız olmaz da değil, el becerisine kalmış.

dsc07952vz2.jpg

Şu haliyle vidalanacak gibi görünmüyor. Ama keser biçer başka parçalar takarsanız olmaz da değil, el becerisine kalmış.
Resim için teşekkür ederim. hafta içi uygun bir tane alıp yapacağım. kablosunu sağ taraftaki elektrik kablo borularının içinden geçirip sağdaki stoptan elektriği alacağım. bakalım inşaallah yapabilirim. hiç olmazsa 20 ytl gibi monte ücreti cebime kalır.

işlem tamamdır. fotoyu en yakın zamanda koyacağım. kısaca yapılışını da anlatırım.

Eline sağlık, bekliyorum fotoları.

Geri