Astra F | 38 ND 717 |

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan buraqh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkese teşekkürler ;)

soyle benım ıcın bır guzellık yaparsmısn ercıyese dogru bır resım ceksen cok ıyı olur mıllet dag gorur hey yavrum bee kımın topragıı :)

kazasız belasız farlar cok güzel olmuş bende alacam örnek bir resim arayıp duruyordum sayende arac üzerinde görmüş oldum netten aradım ağırlık 91-95 ve 95-98 için diyor benimki 2001 seninkinin modeli ne bu 95-98 arası yazandan alsam uyar mı acaba
bilgin varsa paylaşırsan sevinirim malum burası doğubayazıt burda parca bulmak cok zor

soyle benım ıcın bır guzellık yaparsmısn ercıyese dogru bır resım ceksen cok ıyı olur mıllet dag gorur hey yavrum bee kımın topragıı :)

Saool melicim musait zaman erciyes manzaralı bir resim çekecem söz..

çok şık duruyor tam bir Fsane:) kazasız belasız sürüşler dilerim

Öndercm saol elimizden geldiği kadar bakıyoruz

kazasız belasız farlar cok güzel olmuş bende alacam örnek bir resim arayıp duruyordum sayende arac üzerinde görmüş oldum netten aradım ağırlık 91-95 ve 95-98 için diyor benimki 2001 seninkinin modeli ne bu 95-98 arası yazandan alsam uyar mı acaba
bilgin varsa paylaşırsan sevinirim malum burası doğubayazıt burda parca bulmak cok zor

97 model benim arac angelları tuning piyasanın web sitesinden aldım ordan sorabilirsiniz.

91-95lerin ön panjuru farklı olduğu için o yüzden piyasada 2 tür angel far mevcut o yüzden 95-98ler size uyar sonuçta aynı ön panjur mevcut :) ama tabi alacağınız yere yinede sorun bir yanlışlık olmasın ;)

Maşallah Kazasız, Belasız kullanın.

Geri