Maşallah Kazasız Belasız Kullanman Dileğiyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
soyle benım ıcın bır guzellık yaparsmısn ercıyese dogru bır resım ceksen cok ıyı olur mıllet dag gorur hey yavrum bee kımın topragıı
çok şık duruyor tam bir Fsane kazasız belasız sürüşler dilerim
kazasız belasız farlar cok güzel olmuş bende alacam örnek bir resim arayıp duruyordum sayende arac üzerinde görmüş oldum netten aradım ağırlık 91-95 ve 95-98 için diyor benimki 2001 seninkinin modeli ne bu 95-98 arası yazandan alsam uyar mı acaba
bilgin varsa paylaşırsan sevinirim malum burası doğubayazıt burda parca bulmak cok zor
91-95lerin ön panjuru farklı olduğu için o yüzden piyasada 2 tür angel far mevcut o yüzden 95-98ler size uyar sonuçta aynı ön panjur mevcut ama tabi alacağınız yere yinede sorun bir yanlışlık olmasınkazasız belasız farlar cok güzel olmuş bende alacam örnek bir resim arayıp duruyordum sayende arac üzerinde görmüş oldum netten aradım ağırlık 91-95 ve 95-98 için diyor benimki 2001 seninkinin modeli ne bu 95-98 arası yazandan alsam uyar mı acaba
bilgin varsa paylaşırsan sevinirim malum burası doğubayazıt burda parca bulmak cok zor