Astra f angel ön araka far

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilkem07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ilkem07

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 2. el angel ön far ve arka stop buldum , kafama takılan bir kaç soru var yardımlarınızı bekliyorum.
1. Bu angel farlar ne derece sağlıklı , montajı olsun , kalitesi olsun ?
2. Angela xenon far takılırmı , xenonun sıcaklığı angellara zarar verirmi?
3.Alacağım farların içi biraz tozlanmış , onu temizliğini nasıl yaparız , camları sökmekmi gerekir veya camlar sökülünce birsıkıntı yaratırmı?
4.Angel halkaları patladı diyelim tamiri veya değişimi nasıl olur?

Yardımlarınızı bekliyorum , dikkat etmem gereken başka noktalar varsa lütfen belirtin , şimdiden teşekkürler.

96 model astra f'im de yaklaşık 4 yıl Sonar angel far kullandım xenonla beraber.

1- Montajı çok basit, ayakları çok adi her an kırılabilir. Ama bi yere vurmadıkça kırılmaz.
2- Xenon sıcaklığı angel'ı bozmaz. Sıkıntı yok.
3-Camlar aslında sökülmez ama söken farcılar var. Halleder.
4-Tamiri yok ama halkalar değişiyor.

Sonuçta çin malı. Orjinal fara xenon takmak istediğin zaman mercekli olduğu için angel gerekiyor. Dolayısıyla iş görüyor. En azından benim işimi görmüştü.

Sağolasın kardeşim yorumların için ayrıca aracın çok şık angellarda süper yakışmış , bu angelların içini tozunu pisliğini nasıl temizleriz bir fikrin varmı çünkü alacağım farlarında içi biraz tozlu .

Teşekkürler,

deidğim gibi farcılar var. Onlara temizletebilirsin.

kaça alıyosunuz tozluları ? ben size tozsuzunu gönderiim sıfır :):)

Ön farlar tam oturmuyor zaten ayakları pek sağlam değil ilk takıldığında oynuyordu benimkiler daha sonra içten l vida ile sabitlediler şu anda sorunsuz angel alınca mercek kalitesi çok önemli sonradan merceğini değiştirenler var genelde xenonla kullanılıyor bu farlar xenondada yağmurda sıkıntı oluyor içi nasıl temzileniyor bilmiyorum da ben alalı 1.5 sene oldu sonar farda soyulma var gibi anlam veremedim.

kaça alıyosunuz tozluları ? ben size tozsuzunu gönderiim sıfır :):)

Ön + arka toplam 250 tl ankarada .

Ön farlar tam oturmuyor zaten ayakları pek sağlam değil ilk takıldığında oynuyordu benimkiler daha sonra içten l vida ile sabitlediler şu anda sorunsuz angel alınca mercek kalitesi çok önemli sonradan merceğini değiştirenler var genelde xenonla kullanılıyor bu farlar xenondada yağmurda sıkıntı oluyor içi nasıl temzileniyor bilmiyorum da ben alalı 1.5 sene oldu sonar farda soyulma var gibi anlam veremedim.

Anladım burak kardeşim , sen xenonlamı kullanıyosun , farın dışımı soyuldu ?

kardes banada lazım angel far ve stop yardımcı olurmusun bulursan bana haber verebılırmısın 5448359565 tabı bunuda yazmısken sunuda ekleyeyım aracım opel astra f 1995 hb arka helezon yaylarım kırıldı cıkma bulursam benım ıcın daha ıyı olur

Geri