hocam sağolasın ama rezisdansı kapttıktan belkide 20dk sonra patladı işin diğer tarafı camı taktıralı 2 gün olmuştu yansanayyi cam orjinal bulunmuyor
artık takan ustadamı sorun yoksa camda mı çözemedim
Arka cam montajinda kasilma varsa hemen kirilma yapmayabilir zaten resistansin kapattiktan 20dk sonra demissiniz genlesme daralmadan dolayi, birden isinma sogumadan degil sonucta maddenin direnci, ayni mantik benim akvaryumda olmustu suyu doldurdum calisirken 2 gün sonra patladi sorun ise akvaryumu koydugum metal iskeletin esnemesinden dolayi cami kasmasi, büyük ihtimal camin maximum esneme payinin zamanla yani ortalama 2 gün icersinde üstüne cikildigindan dolayi, aslinda montaji yapan ustadan kaynaklaniyor günahini almayim cami takarken belki zor girdi cerceveye. Hepsi varsayim kimsenin günahini almayim durduk yerde..Ama ne olursa olsun kendiliginden kirilan camin kesin garantisi olmasi lazim cünkü sizden kaynaklanan bir hata degil bence direk camciya gidin hakkinizi arayin,yani sorun ustada yada camin kendisinde farketmez camda ise hatali ürün takmis demektir.