Astra f arka cam rezistansı butonu yanmıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilkem07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ilkem07

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar arka cam rezistansı butonunu kendimize doğru çektiğimizde ışığının yanması lazım , ama bende yanmıyor , bu tuşun yanma mantığı ampulmü yoksa , şeffaf plastikle ışığı dağıtma mantığı ile mi yanıyor sorun nedir anlamadım , demek istediklerimi konuya hakim olan arkadaşlar anlayacaklardır , biraz karışık oldu ama ,

2. sorunum ise bu falan sıcaklık butonu ve havanın hangi tyarafa verilmesini ayarlayan butonu çevirince tak tuk ses geliyor ,arkasındaki kablodar çıkmış gibi , bu kabloları pratik bir şekilde nasıl takabilirim , illa göğüsü indirmemmi lazım .

rezistans Görev görmüyorsa sigortasını kontrol et derim eğerki görev görüyorsa dügmede sorun var. sıcaklık butonuna gelince sadece çevirince ses geliyosa normal bendede geliyo eğer çevirdikten sonra hala geliyosa bilemicem onu

Sağolun arkadaşlar kendim hallettim bu konuda kimsenin fikri yok heralde ama ben kendim yaparak bayağı bir fikir sahibi oldum bu sorunu yaşayanlara yardımcı olurum

Sağolun arkadaşlar kendim hallettim bu konuda kimsenin fikri yok heralde ama ben kendim yaparak bayağı bir fikir sahibi oldum bu sorunu yaşayanlara yardımcı olurum
Nasıl hallettin benimkininde yanmıyo?

Arkadaşlar bende de 95 1.4 gl var. Arka cam buz çözücü nerden çalışıyor bulamadım. Yardımcı olurmusunuz.

far açma kapama düğmesini orda kare şeklinmde bir düğme var. bendeki orda 94 astra gl

Evet aynen.
Arka sis lambası o.
Otomatik olabilirmi acaba.

arka sis lambası olmasın o ?

sanırım haklısınız. arabayı yeni yeni tanımaya başladım

Geri