Herkese slm.bugün yolda giderken aracın arkasından kütür ütür bir sesler geldi sağa çekip hemen stop ettim ama ses gelmeye devam etti.arkada lpg tankı vardı ordan geliyo sandım açtım bagajı sonradan jeton düştü antenden geliyormuş ses.benim arabam 98 1.6 gls.anten otomatik.motor çalışıyordu ses geliyor ancak anteni ne açıyor nede kapatıyordu.sanırım ya dondu yada başka bişey oldu bilmiyorum arızalandı.arabayı stop etmeme rağmen motorun çalışması durmadı bende alelacele bir radyo teyp tamircisi buldum.bu motor aküyü bitirir deyip fişini çektiler.şuan anten kapalı vaziyette.tamircinin ifadesi antenin içinde "spiral diye ifade ettiği bir plastik malzemenin yada tırnağının kırılmasından dolayı böyle olduğu yönünde.yenisini bulursan tamir ederim ama yeni anten parası isterler dedi.elinde otomatik anten vardı 50 ytl dedi.işçilik hariç sanırım üstelik orjinal opel antenide değil standar bişey anladığım kadarıyla.
şimdi benim motor sağlam gibi.çünkü çalışıyor.o antenin iinde hareket eden şey kopuk heralde.başına böyle iş gelenler yada bana çözüm önerecek arkadaşlarım yardım ederseniz sevinirim.teşekkürler.