Astra F e Veda :)

shy_child

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar,

3 yıl once aldıgım şampanya GLS den cuma günü ayrıldım :(. içim bi garip oldu ya.. Aslında opelden inip fiata binmek biraz garip.. Bakalım salı günü teslim alacagım dizel puntomu :S umarım basım cok agrıımaz

ohaa yanlıs yapmısın cengiz

arada 10 yaşdan fazla fark olcak, her türlü + sı olacaktır.
hayırlı olsun

isterse 15 yaşında olsun suan astra satıpta punto albea almam isteyen istediğini desin fiatın plastiğiyle astra f in plastğini bir tutamazsınız tamam astraf aman aman bi araba deil ama iyi bakmadan eşşek gibi binipte astra f kötü demenin bi anlamı yok ki cengiz bunun farkını görcek ki ben iddalıyım arabamın yanına punto getirin koyun her halde arabam daha iddalıdır yani

Son düzenleme:
Adı üstünde Fsane.

1.3 multijet punto evo aldınız zannedersem,kardeşimde bu araçtan kullanıyor 1 yıl oldu eğer opel kalitesi beklerseniz yanılırsınız ama sorunsuz bir araç yakıtı güzel servisi ucuz alınabilir bir araç,içeride duyacağınız sesleri dikkate almazsanız hoş bir araç.Hayırlı olsun

Aynen katılıyorum her turlu + sı olur ama - sıde olur :)

- si olur diye yazmaya gerek duymadım :rolleyes:

ben bmw alsam yine astramın arkasından gözyaşı dökerim :)

f den her türlü iyidir demek istemedim zaten yanlış anlaşılmış ama arkadaşın aldığı araç 0 sesi sürüşü her şeyi hoşa gider ilk binişte. sonra detaylar da fi aramaya başlar illaki, bir de virajlarda :rolleyes:

Punto evo ya bende cok baktım dizel dynamic paket 31000 dı hayırlı olsun kazasız belasız.

Cengiz demek sende sattın Fsaneyi hayırlısı olsun geçenlerde gezinirken gördüydüm Fsanenin ilanını neyse hayırlısı olsun yeni aracında hayırlı olsun ;)

- si olur diye yazmaya gerek duymadım :rolleyes:

ben bmw alsam yine astramın arkasından gözyaşı dökerim :)

f den her türlü iyidir demek istemedim zaten yanlış anlaşılmış ama arkadaşın aldığı araç 0 sesi sürüşü her şeyi hoşa gider ilk binişte. sonra detaylar da fi aramaya başlar illaki, bir de virajlarda :rolleyes:

Hakan abi sende benim gibi düşünüyomuşun ne yalan söleyim bir yere gidip gelirken aklıma Fsane gelmiyo değil hatta geçen yoğun trafiğin içinde 90a çakılmış harareti görünce baya bi andım keratayı :) :D :D :D

Geri