Astra F e Veda :)

puntolar guzel arabadır kuzenımde var bınerken aaa nasıl olsa altı ustu fıat dıyorsunuz ama ındıgınızde valla guzel dıyorsunuz ıcınızden pratik ekonomik modern cizgılı bır arabadır punto bana gore bravo dan sonra alınabılcek en guzel arabadır.hayırlısı olsun dıyelım.bir astra h de dusunebılırdın ama orası ayrı tabi

Punto Evo aldınız sanırım.. Hoş araba.. Bir de skydome varsa tadından yenilmez.. :) Hayırlı olsun.. Kazasız belasız..

Astra f güzel , iyi ama artık yaşlılık belirtileri başladı :) punto tam şehir içi aracı hayırlı olsun ama astrayı unutmak kolay olmaz o kemikli vites geçişleri , 1.6 motora göre performansı , hararetin inmemesi , benzin deposu ibresinin ağır ağır yükselmesi , kocaman direksiyonu ve üstündeki minicik bulunamayan kornası vs vs :D

yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. valla sattım ya :) 3 yıl once buralarda aldım diye yazmıştım, güzeldi arabam ya arkasından baka kalmak kotu bi duygu :(, puntomu 15.11.2010 tarihinde teslim aldım , ilk baslardan gerçekten düşüncem çok kotu idi ama şimdilik gayet basarılı gibi geldi beklediğimden iyi çıktı yakıtı falan çok güzel :) umarım üzmez hiç değilse sıfır arac dedim :) daha iyileri sizlere inş :) burak eskişehirde artık 06 HA 0706 gorursen benim :D

görürsem çikolatan torpidonda olsun atlarım önüne:d

görürsem çikolatan torpidonda olsun atlarım önüne:d

tamam çağatay ayıpsın yaa :D biliyorum bana kızıyon suanda astra f yi satıp puntoya geçtiğim için ama :) tek tesellim multıjetle cdti aynı olması ya :)

olm yapardık içini benimki gibi:D canavar gibi olurdu hahahah:Dben insignia almadan satmamD:

olm yapardık içini benimki gibi:D canavar gibi olurdu hahahah:Dben insignia almadan satmamD:

seninkinin içi canavardıda, ya bazı huyları deli etmeye basladıydı sorunları cogalıyordu :) neyse saglık olsun ama son gidişini unutamıyorum ya :(

Hayırlı olsun.Yeni iyidir.

Teşekkürler bencede sıfır sıfırdır diye düşündüm :)

Geri