ASTRA F elektronik bakım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaabir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kaabir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar merhaba aracımın gaza yüklendigim zaman yani seri kullanımda(daha cok)tekleme yada kesiklik sorunu var sorunun ne oldugu hakkında bılgı verebılecek bı dost varmı ve atesleme bobını,bujıler(cıft tırnak),tevzi makarası ve distüribitör kapagı degısımını kaca cıkarabılırım yardımcı olabılırsenız cok sevınırım sımdıden cok tesekkurer...;)

Merhaba arkadaşım benim araçtada benzer sorunlar var yarın servise gidecegim yapılan bütün işlemlerin fiyatlarını ve işlemleri yazıcam umarım fazla pahalıya gelmez bana neyse yarın anlatırım artık.

Arkadaşım servise gittim arac tech2 ile baglantı kuramadı ama ustalar sorunları bulup çözdüler buji kabloları değişti carbon clean yapıldı ve egzoz manifolt çatlamıştı onu da değiştirdik. Hepsi 468 ytl tuttu.

kesiklik

kaabir kardeş bendede aynı sorunlar var araba hızlanırken kesiklik yapıyor buji kablolarını değiştirdim ama devam ediyor sen naaptın çözebildinmi? 1998 astra f

malesef daha degıl ama savarona arkadasımızın mesajı yeterlı acıklama olur sanırım masraf ve işlemler belırtılmıs zaten...

bu arada unuttum savarona yardımın için tesekkurler...:)

önemli degil kardeş şimdi arabam gayet güzel vuruntu ve silkeleme yok kısmetse haftayada debriyaj seti rulman ve telini işçilik dahil 300 ytl değiiştirecekler eger böyle bir sorunun var ise fiyat hakkında bilgi olsun.

Geri