Astra f gsi için tavsiye bekliyorum arkadaşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zekiist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zekiist

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Slm herkeze; öncelikle bende 98 f gsi vardi ecotec motordu arabayi milletin agzina bakarak sattim ama dogrumu yaptim yanlismi daha cozemedim satma nedeni ise doch motor binilir bu eco motor hepsinde var standart dir vs vs dediler yani tam gsi degil asil gsi olanlar doch dediler arabadan sogudum ve satildi, biraz arastirma yaptim doch ve eco tec arasinda sadece 1 sn gibi bir fark varmis şimdi yine opel astra f gsi alsam tavsiyeniz ne olurdu bu konuda biraz kararsiz kaldim bu kararsizlik ise beni hondaya itmeye basladi
yorumlariniz için şimdiden tşk ederim
saygilar.

98 GSİ den sonra neye binersen sana güzel gelir. Ama ciğerli temiz düzgün bi 94 Astra GSİ den inince sana ne honda zevk verir ne peugeot. Bi yandanda zevk meselesi Ben Aracımda hem özellik hem komfor hem güvenlik isterim önceliğim budur. 94 GSİ de bunnarın fazlası var. Performans olarak Aracın bakımlısa Çok süprizi seven bi performans sergiler ;)

Slm herkeze; öncelikle bende 98 f gsi vardi ecotec motordu arabayi milletin agzina bakarak sattim ama dogrumu yaptim yanlismi daha cozemedim satma nedeni ise doch motor binilir bu eco motor hepsinde var standart dir vs vs dediler yani tam gsi degil asil gsi olanlar doch dediler arabadan sogudum ve satildi, biraz arastirma yaptim doch ve eco tec arasinda sadece 1 sn gibi bir fark varmis şimdi yine opel astra f gsi alsam tavsiyeniz ne olurdu bu konuda biraz kararsiz kaldim bu kararsizlik ise beni hondaya itmeye basladi
yorumlariniz için şimdiden tşk ederim
saygilar.
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=66954
bence yanlış yapmışsın kardeşim
bende 97 model var çokta memnunum
ayrıca linki incele bak neler yaptım...;)

98 GSİ den sonra neye binersen sana güzel gelir. Ama ciğerli temiz düzgün bi 94 Astra GSİ den inince sana ne honda zevk verir ne peugeot. Bi yandanda zevk meselesi Ben Aracımda hem özellik hem komfor hem güvenlik isterim önceliğim budur. 94 GSİ de bunnarın fazlası var. Performans olarak Aracın bakımlısa Çok süprizi seven bi performans sergiler ;)
yorumun ıcın cok tşk ederim en yakın zamanda bır doch incelicem ınceledıkten sonra fıkırımı soylıcem.

kararsız kalınca yaptıgın mantıklımı dıye dusunemıyorsun pekı bu resımdekı ıslemı ne kadar'a harcama yaptın artısı ne oldu eksısı ne oldu? tşk ederim.
1800 tl yi buldu ama inan değdi
artısı araç şu an çok rahat nefes alıyor ve daha seri gidiyor
olumsuz bir etkisi olmadı
ayrıca remus çift çıkış egzos, 52 lik duz boru, kat. iptali, dereceli egzantirik, headers, dohc enjektörleri, elektirikli supercharger, koni sertlik ayarlı spor amortisörler, 5 cm lik eibach yay mevcut. şu an yazılım bekliyorum. bayramdan sonra kısmetse...

1800 tl yi buldu ama inan değdi
artısı araç şu an çok rahat nefes alıyor ve daha seri gidiyor
olumsuz bir etkisi olmadı
ayrıca remus çift çıkış egzos, 52 lik duz boru, kat. iptali, dereceli egzantirik, headers, dohc enjektörleri, elektirikli supercharger, koni sertlik ayarlı spor amortisörler, 5 cm lik eibach yay mevcut. şu an yazılım bekliyorum. bayramdan sonra kısmetse...
hocam sen baya pro çalısmıısın allah kaza bela vermez ınsallah. peki sole bır sey sorayım benım sattıgım arabada ıcınde gecerlı olmak üzere hangı astra f arabanın ıcınde acayıp ses gelıyor ses gelen yerler plastıklerden araba bozuk yola gırdıgı zaman ayrıyetten plastıklarde anfı takmıscasına ses gelıyor bunu kesmenın bır yolu var ben aracın ıcınden ses gelmesını ıstemıyorum.

hocam sen baya pro çalısmıısın allah kaza bela vermez ınsallah. peki sole bır sey sorayım benım sattıgım arabada ıcınde gecerlı olmak üzere hangı astra f arabanın ıcınde acayıp ses gelıyor ses gelen yerler plastıklerden araba bozuk yola gırdıgı zaman ayrıyetten plastıklarde anfı takmıscasına ses gelıyor bunu kesmenın bır yolu var ben aracın ıcınden ses gelmesını ıstemıyorum.
iyi dileklerin için saol...
tam olarak şikayetini anlamadım ama sanırım amortisörler patlak olabilir
ondan ses yapabilir...

hondaya pug a gerek yok.......guvenlik , yol tutus ve performans istiyorsan hepsi var....ancak yol tutus ve saglamlık olarak vectra gt astranın bir adım onundedir....astra gsi ın aerodinamik yapısı daha iyidir vectra dan...onun dısında herseyiyle aynıdır bir de vectra gt dene derim...her ikisini dene sonra kararını verirsin....ivmelenmesi farklıdır dohc sfi ın denemen gerekiyor

Bu Fotograf senin o hondaya iten fikrini deiştirir merak etme :D 1990 lı yıllar ve 2000 li yılların yarısına kadar üretilmiş kendine has tarzı olup kendi kategorisinin en donanımlı araçlardan bitanesi bence Astra GSİ ;)

Son düzenleme:
Geri