Astra f gsi için tavsiye bekliyorum arkadaşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zekiist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hondaya pug a gerek yok.......guvenlik , yol tutus ve performans istiyorsan hepsi var....ancak yol tutus ve saglamlık olarak vectra gt astranın bir adım onundedir....astra gsi ın aerodinamik yapısı daha iyidir vectra dan...onun dısında herseyiyle aynıdır bir de vectra gt dene derim...her ikisini dene sonra kararını verirsin....ivmelenmesi farklıdır dohc sfi ın denemen gerekiyor

buna katilmamak mümkün degil.

elbetteki DOCH motor olcak

Opelin simdiye kadar yapmis oldugu en iyi Motor. yakitta cimri (uzun yolda 6 litrenin altina inersin) ufak tefek oynamalarla atmosferikte iyi performans alirsin

astra gsı f kasadaki güvenlik ve sağlamlık ne hondada var nede dierlerinde ilk önce buna bakarak yola çık daha sonra üzerindeki ekipmanlar abs aırbag yol bilgisayarı elektrikli ısıtmalı aynalar çelik jantlar cimri ve performanslı motor az sorun çıkartması parçalarının çok ve uygun oluşu yol tutuşu vsvsvs ve fıatı bu donanımda bi araba ne kadar bunuda düşün ve asla gsı dan vazgeçme hayırlısı derim

astra gsı f kasadaki güvenlik ve sağlamlık ne hondada var nede dierlerinde ilk önce buna bakarak yola çık daha sonra üzerindeki ekipmanlar abs aırbag yol bilgisayarı elektrikli ısıtmalı aynalar çelik jantlar cimri ve performanslı motor az sorun çıkartması parçalarının çok ve uygun oluşu yol tutuşu vsvsvs ve fıatı bu donanımda bi araba ne kadar bunuda düşün ve asla gsı dan vazgeçme hayırlısı derim
aynen katılıyorum...;)

Geri