astra f gsi sfi motor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Di@BLO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Di@BLO

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
"]araba 1996 modeldir sfi motorludur tr tuning ocak 2006 sayısına çıkmıştır. 119 000 kmde değişeni ve kazası olmayan bir arabadır yorumlarınızı bekliyorum.

çok güzel araç gerçekten Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin..bu araba bi ara sahibinden.com daydı ilan sizinmi yoksa yeni sahibimisiniz?

derler yaa haniii Köpek gibi olmuş,
harbiden öyle...

cok güzel, cok güzel cok....

kazasız belasız...

aracın gerçekten çok güzel zaten sahibinden comda 2 tane gsı var şuan hoşuma giden biride seninki bizim aracı satarsam senle pazarlığı oturmak isterim

çok sağolun yorumlar için arabanın ilanın bugün kaldırdım :) evet ilanını koyan bendim. ama birs üre daha kullanacağım sizlerle beraber ufak tefek geliştirmelere gideceğim. şu an için aklımda bi kaç plan var inşallah olur ailemi ikna ettim şimdilik tek kapı olduğundan sevmiolar arabayı :)

Abi bu aracı satıp napcaksın ya bu araç daha ne canlar yakar sen biliyormusun :) gerçi desene bu aracın sahibiyim:D nese bana kalırsa biraz daha aracın tadını çıkar derim ben böle bi araç almayı hayal eden birisi için hayal kırıklığıyla ilanı olduğunu okudum:) nese laf uzadı gerçekten temiz araç kazasız belasız binmek nasip etsin

96 olmasına ragmen beğendim valla yalan yok MAŞALLAH Kazasız belasız !!!

10 diil 11 numara :) kazasız sürüşler...tekrardan hoşgeldin! ;)

Geri