Astra F Kullanıcıları Buraya

yolcu tarafını 40 şöför tarafınıda 55 alsak uyar mı acaba

ya ne olcak al ıkısınde aynı alıcan senın numaran yok bende:D

sileceklerin paketlerinin arkadasında yazıyo hangi araca kac cm olacagı oradan okursunuz alırsınız

iyi haftalar f ciler

haftasonu plaj keyfinin faturası fena çıktı çukura soktum arabayı daracık yerde manevra yaparken :rolleyes:
karter tapası haşat oldu sanırım. sanayi yolları göründü yine :rolleyes:

Selam garaj 2 haftalık tatili bu sabah bitirdim :) 118kda yola çıkmıştım 120.222 kmde kapının önünde kaldı :D 2 haftalık tatilin sonucunda dümdüz yolda karayollarının o muntazam yol yapımı sayesinde yeni yapılan yola 150 ile geçerken sert darbe aldıktan sonra aniden havalandırmadan cırıltı yapan bi ses çıkmaya başladı :( ve yine aynı darbe sonucu havalandırmanın sıcaklık soğukluk ayarı yapılan düğmenin ampülü temassızlık yapmaya başladı :( onun dışında Ankaraya girmeden doğu çevre yolundada ufak bir deneme yapmak nasip oldu ve bu yaşında 220 ile gitmesi ayrı bi zevkti :) tabi 220 ile giderkende 2 kere arıza ışığı yandı ama 3 sn.lik yanıp söndüğü için hızı kesmek istemedim giderken devirli kullanmama rağmen 550 km yolu çeyrek depoyla bitirdi ;) Ama dönerken yine aynı şeyleri söleyemicem :( 4bin devrin altına inmeden ve yola çıktığımdan beri klima açık bu sabah geldim ve Sivrihisarda benzin ışığını yaktı :( malesef dönüşte bir depodan fazla yaktı :D ama 550 kmyi 5,5 saatte tamamladım normalde otobüsler 8-9 saatten aşağı gelemiyolar :) uzun lafın kısası yaşıtlarına göre çok çok iyi araçlar ;)

hızlanınca niye arıza yakıyo sizin arabalar enteresan yau

hızlanınca niye arıza yakıyo sizin arabalar enteresan yau
Ya enterasanlık yokmuş aslında giderken depoda kalan enjektör temizleyicisi vardı galiba ondan kaynaklı bi arıza ışığı yakmış olabilir :( Çünkü dönüştede arıza ışığı yakıcakmı diye 220 ile 5-10 km arası gittim arıza ışığı falan yakmadı ;)

Artık benimkindede arıza ışığı yanmıyor egr den di kurtulduk, şu arabaya bi panjur bir lip taksam tadından yenmez :)

:)))))))))))) ne lip hastasıymısın arkadas:D

benimde panjur almam lazım tırnakları kırık vidalar tutuyo cok kotu gorunuyoS:

Geri