bidaha olmadıysa beyinle ilgili bi promlem olabilirmi acaba..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bidaha olmadıysa beyinle ilgili bi promlem olabilirmi acaba..
http://a.imageshack.us/img90/329/210820102778.jpg![]()
arkadaşlar bugün başıma bir olay geldi size aktarayım belki bilenler vardır yardımcı olur bana.
97 f 1.6 16v aracım var. bugün yolda giderken dur-kalk yaptım 1.vitesten 2 ye attığım anda araba stop etti. durdum marş bastım almadı. ikinci denememde çalıştı ama kendi gaz vermeye başladı. önce 4000 devire çıktı indi 3000 civarına çıktı sonra indi böyle bikaç defa gaz verdi kendi kendine sonra düzeldi.15 km falan dolaştım bi daha yapmadı.
ilk kez başıma geliyor .iki gün önce triger değiştim birde buji kabloları değişti bunlarla bi alakası yoktur sanırım ama bu konuda bilgi sahibi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar, F gsi'mı sattığım için orjinal 4 amartsörü elimde boşta kaldı (Koni ile değiştirmiştim) İhtiyacı olan olursa uygun rakama anlaşırız.
Aslında bana lazım nasıl yaparız..Birde önler uyarda,benim araba sedan arka amortisörlerde aynımı uyarmı acaba...
bu ara bi sorun var baya rahatsız etmeye basladı.. arabayı calıstırdıgımızda inanılmaz bi benzin kokusu geliyo sanki benzin dokuluyo gibi sizdece varmı bu sorun.. hb araclarda olur dediler ama