Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu tabloya göre benim araç bomba gibi maşallah. 10000 km de 7,5 litre tüketmesi normal gözüküyor. ben yarısını tüketiyorumbuldum...![]()
Bu tabloya göre benim araç bomba gibi maşallah. 10000 km de 7,5 litre tüketmesi normal gözüküyor. ben yarısını tüketiyorum![]()
biz değiştirmedik filtreyi fln ama bi kaç kişi ventildendir dedi. depodaki havayı bosaltan ventil varmıs neredeyse bulamadım
pompa çıkışının oralarda olması lazım ama içeri çok çiğ benzin kokusu geliyosa araba çalışırken arka koltuğun sağ tarafını öne kaldırın orda bi kapak var plastik onu da açın koku ordan geliyodur, orayı bi elle gözle kontrol edin kelepçe var onun ordan benzin sızdırabilirhiç duymadım ventil
hakan kırcı bilir
imzana kendi imzamı da ekleyerek es-es fanatizmini arttırmak istiyorum müsadenleslm aranıza bi f kasacı daha kabul edermisiniz.corsa gitti astra f geldi.
![]()
Bende şuan Bp 10 40 var ama deişimde bende Mobil 10 60 koydurucam...Bu arada Castrol ve Bp aynı haberiniz olsun. Castrol'un kutusunun arkasına baktığınızda Bp tarafından üretilmiştir yazıyor..
bende onu soyluyorum işte nasıl bi iş anlamadım. sanrıım bu tabloyua gore herkesinki normal cıkıcakBu tabloya göre benim araç bomba gibi maşallah. 10000 km de 7,5 litre tüketmesi normal gözüküyor. ben yarısını tüketiyorum![]()
O tabloya göre bizim araba anormal çıktı. 4500 km oldu usta egr yi temizlerken yağı kontrol etti. Maşallah yağda problem yok eksiltmemiş dedi. Nasıl olur dedim. Ya Alican sende bu arabayı amma küçümsüyorsun beğenmiyorsan bahane arıyorsan sat ben alırım dedi![]()
buldum...![]()