Astra F Kullanıcıları Buraya

1484b.jpg
buldum...

slm arkadaşlar hepinize hayırl ramazanlarr

mrb. arkadaşlar. benim araba astra F sedan (1.6 16v) 2000 model. bunun ön ve arka hoparleriyle ilgili bilgisi olan var mı? Yani hoparlör çapları ve mıknatıs kalınlığı. Bir de pioneer'ın hangi hoparlör modeli en iyi performans verir bilen var mı? Şimdiden tşkler...

selamlar f ciler hayırlı cumalar

uzun zamandır nete giremeyince uzak kaldım taa gerilerden alıntılayarak yazayım :)

biz değiştirmedik filtreyi fln ama bi kaç kişi ventildendir dedi. depodaki havayı bosaltan ventil varmıs neredeyse bulamadım

hiç duymadım ventil
hakan kırcı bilir
pompa çıkışının oralarda olması lazım ama içeri çok çiğ benzin kokusu geliyosa araba çalışırken arka koltuğun sağ tarafını öne kaldırın orda bi kapak var plastik onu da açın koku ordan geliyodur, orayı bi elle gözle kontrol edin kelepçe var onun ordan benzin sızdırabilir
tecrübe ettiğim bi arızadır, ama işi uzun lifte kaldırıp depoyu indirmeden o hortum değişmiyor çürüdüyse.

slm aranıza bi f kasacı daha kabul edermisiniz. :D corsa gitti astra f geldi. :D
imzana kendi imzamı da ekleyerek es-es fanatizmini arttırmak istiyorum müsadenle :):)

hoşgeldin hemşerim.

Bende şuan Bp 10 40 var ama deişimde bende Mobil 10 60 koydurucam...Bu arada Castrol ve Bp aynı haberiniz olsun. Castrol'un kutusunun arkasına baktığınızda Bp tarafından üretilmiştir yazıyor..

castrol bp ürünüdür zaten, petrolü çıkaran bp ya o bakımdan :)

ben artık yerli yağ koymaya başladım dew koymuştum, geçen de karter tapasını vurunca biraz akıttım yağı nerdeyse boşalıyodu bu sefer de dew bulamadım PO koydum
ancak çok bariz marş süresi kısaldı aracın sesi değişti bundan sonra hep dew koyacam, hem yerli malı hem de hoşuma gitti oldukça

Bu tabloya göre benim araç bomba gibi maşallah. 10000 km de 7,5 litre tüketmesi normal gözüküyor. ben yarısını tüketiyorum:D
bende onu soyluyorum işte nasıl bi iş anlamadım. sanrıım bu tabloyua gore herkesinki normal cıkıcak

O tabloya göre bizim araba anormal çıktı. 4500 km oldu usta egr yi temizlerken yağı kontrol etti. Maşallah yağda problem yok eksiltmemiş dedi. Nasıl olur dedim. Ya Alican sende bu arabayı amma küçümsüyorsun beğenmiyorsan bahane arıyorsan sat ben alırım dedi :D

O tabloya göre bizim araba anormal çıktı. 4500 km oldu usta egr yi temizlerken yağı kontrol etti. Maşallah yağda problem yok eksiltmemiş dedi. Nasıl olur dedim. Ya Alican sende bu arabayı amma küçümsüyorsun beğenmiyorsan bahane arıyorsan sat ben alırım dedi :D

Aynen Alican yağ mevzusu açılınca bende bugün kontrol ettim 4500 kmde benimkide daha dirhem yağ eksiltmemiş o kadar motoru sıkıştırmaya kesin eksiltmiştir dedim :D Ama dikkatimi çekti devirli kullandıkça aracın gidişi değişti :) yol müsaitse 3bin devrin aşağısına inmiyorum ;) eğer trafik varsa 2bin devrin altına inmiyorum :)

Benim anladığım kadarıyla bu tablodaki veriler herhalde motorun son günlerini yaşadığı durum için geçerli herhalde :) Çünkü burdaki değerler çok fazla;Aracı ilk aldığımızda 7500 kmde 0,50 lt yağ eksiltirdi sonra Carbon Clean yapıldıktan sonra 5000 kmde 1 lt eksiltemeye başladıydı :( şimdi araca borpower konuldu 4500 kmde bakalım daha eksiltmemiş inş. eski değerlerine geri döner :(

Geri