Astra F Kullanıcıları Buraya

ozaman benimkinin motoru bozuk demekki aldıgımızda sahgibi babama demiş bunlarda boyle diye:)

Arabayı satalı 6 ayı geçti ama kesin hatırlardım bagajı açıp kapatırken söylendiğimi :D
Hatta merkezi kilidin meşhur "şlak" sesi bagajdan daha bir gür geliyordu benim eski gls'de.

neyse bi sokup bakayım ben :D

yokki bi f kasamız gazlayalım :D

Bagaj kapağının kilit motoru bozuluyor. Yenisi çok pahalıydı ben aldım kestim biçtim açtım içini ufacık bir motor var 4 liraya yenisini aldım lehimledim. Canavar gibi oldu :D

Geçen egr yi temizlettik düzeldi dedik ama yine arıza ışığı tekleme ve stop etme problemi başladı. Acaba buji kablolarında bir problem olabilir mi diye düşünüyorum. Çiğ benzin atıyor araba.

Bagaj kapağının kilit motoru bozuluyor. Yenisi çok pahalıydı ben aldım kestim biçtim açtım içini ufacık bir motor var 4 liraya yenisini aldım lehimledim. Canavar gibi oldu :D

Geçen egr yi temizlettik düzeldi dedik ama yine arıza ışığı tekleme ve stop etme problemi başladı. Acaba buji kablolarında bir problem olabilir mi diye düşünüyorum. Çiğ benzin atıyor araba.
versene biraz gazlım ben :D

Bugün saat 11:00'de aracımı muayeneye götürdüm tek seferde geçtim.tek hafif kusur olarak kısa far yönü hatalı çıktı.iki sene rahatım artık

geçen bende arkadasınkini götürdüm arkadasla askaldı bu hale geldik

neyseki daha bi seneden fazla var:)

Geri