Astra F Kullanıcıları Buraya

slm arkadaşlar; astra gsı lerde hararet gostergesı tam olarak kacta olmalıdır ve kacta fan acmalıdır. 2 ci soru arabam kaliröför tam olarak ısıtmıyor tamırcılere sordum petek degısmesı lazım dıyorlar bırıne daha sordum bır ılac varmıs onu koyarsan sorun ortadan kalkar diyorlar bu konuda tecrube yasayan arkadasım varsa fıkırını alabılırsem sevınırım. şimdiden tşk ederim,

Şehir içi sorun olmuyor pek ama uzun yola çıkmak sıkıntı olur. Bnm sol far yerde zaten arabanın 2m önünü aydınlatıyor sağ normal :D ayar yapmam lazm.
Aslında mercekler kötü merceği değişmek lazım ama oda extra masraf

Ya beni biraz gaza getirin arabaya bir şeyler yapayım. Bıraktım son 6 aydır arabayı yıkatmadım bile :D Bir kaç kere arıza yaptı onları yaptırdım. Hiç ilgilenmiyorum iki jant kapağı düştü sağ arka sol ön yok diğer ikisi duruyor araba leş gibi cilası geldi. Çok pis hevesim kaçtı :D motorda gidişte filan bir sıkıntı yok ama görüntü rezil.

Uploaded with ImageShack.us
Arkadaşlar Nette gezinirken gördüm belki garajınıza logo yaparsınız diyerekten resmi koydum..

JANT Alican JANT :D
Bende pasta cila arka tamponu boyatmayı fln düşünüyodum ( çizik var ) ama okula girebilmek için her sene yenisini almak zorunda olduğum stickera 375 tl istenince :eek::eek::eek: zora soktu
Odtü değil otopark mafyası sticker olmadan girilmiyor 2 çeşit sticker var 230 tl olanı sadece okulun merkezindeki ana otoparka ( kkm ) park edebiliyor , 375 tl olanı bölümlere de park edebiliyor ve asıl bomba ucuz olan stickerla bölüme park ederseniz gelip arabayı kitliyorlar 10 tl ye açtırıyorsun onuda ceza yetkileri yok bağış adı altında alıyorlar :D

Sizinki ucuzmuş bizim okul otoparka yıllık 550 lira istiyor :D Ama bizim otopark kapalı. E birde etraftaki sokaklara park etme şansımız var o yüzden ben otoparka para vermiyorum :D

Zaten okul paralıydı bizim bide otopark parasımı olur :D şahsen kıbrısta otopark parası verdiğimi hiç hatırlamıyorum

Zaten okul paralıydı bizim bide otopark parasımı olur :D şahsen kıbrısta otopark parası verdiğimi hiç hatırlamıyorum

Abi okula yıllık 18000tl ödüyoruz birde çıkmışlar 550 liraya otopark veriyorlar:D

Alican simsiyah yap sacları,Köşeleri arabanın rengi yap bide cila attınmı yaldır yaldır yanar.

iyi pazarlar
stop etme sorunu bugünde vardı
egr olablir mi
bide hararet 100 ün altına düşmeyen araba
bugün 100 ü görmedi o kdar 1. vites gitmeme rağmen.
ya soğuktan
ya da büyük masraflar mı geliyor acaba

Geri