Astra F Kullanıcıları Buraya

kim önce alıcak diye yarışmaya gerek yok :D ama yapıcam e36 ya atıcam 17 motorsport ve 215 lastik :D remus egzoz güzelde bi haders oldumu sunroof u aç 1500-2000 devir git tesisatta varr:D

tadından yenmez işte o zaman... :D

yolladığım özel mesajın da gereğini yaparsın artık kankaaa!!! ;) :)

Aleyküm selam herkese, sanayiden geldim bende yağı ve bujileri değiştirdim kaloriferi gösterdim tamponun altındaki plastik parça çıkmış hafif sanayide yapıştırtsam yine aynısı olacak servise gittim o parça 2 ayrı haldeymiş tanesi 50 ytl yani o tamponumuzun altındaki siyah yekpare parca 100 ytl haberiniz olsun :D

çıkması yada çin malı yokmu illaki vardır ama nerde bulacaksın ki...:sorry:

Aleyküm selam herkese, sanayiden geldim bende yağı ve bujileri değiştirdim kaloriferi gösterdim tamponun altındaki plastik parça çıkmış hafif sanayide yapıştırtsam yine aynısı olacak servise gittim o parça 2 ayrı haldeymiş tanesi 50 ytl yani o tamponumuzun altındaki siyah yekpare parca 100 ytl haberiniz olsun :D
O parça tampona acaip bir hava katıyor bence yenisi varmış demekki!! tamponu boyatmayı düşünüyorum boyatırsam yenisini alır takarım...

tampon kaç liraymıs zaten

f ciler , haberler kötü...
araçlarımız elimizde patlamak üzere,
15 yaş üstüne ek vergi muhabbetini görmüşsünüzdür.

O parça pekte belli olmuyor bizim tamponlarda benim açtığım konuda bi astra f de var ön lip onu söküp lip takacan araba 97-98 olsun 2011 de olsa parça aynı işte ufacık şey 100 ytl :SHakan abi birşey olmaz ya en fazla 50 ytl artar daha o yasalaşacak meclisten geçecekte valla artıncada öderiz mecbur ama öbür taraftada hesabını sorarız elbet...

ulan paramız olsa zaten gıder sıfır alırız...:banned:
garıbanın uzerınden bu kadarda gecınılmez ya..inin artık sırtımızdan...:bisiklet:

zengın daha zengın fakır daha fakir..değişen ne???:rulet:

Orta sınıf diye birşey kalmayacak ya çok zengin olacak insanlar yada çok fakir biz bu gidişle dahada kötü olacak durumumuz hayat şartları gerçekten zor her konuda ülkemizdeki her düzen saçma burada yaşamak bir sanat gibi aslında gün geçtikce her konuda dahada zorlaşıyor işler ne yazıkkı kimse istediği hayatı yasayamıyor yinede şu iki kelimeyi unutmamak lazım "çok şükür" sürekli halkı küçümseyen ve vergi alanlarada Allah vicdan ve merhamet versin.

Günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar

f ciler , haberler kötü...
araçlarımız elimizde patlamak üzere,
15 yaş üstüne ek vergi muhabbetini görmüşsünüzdür.
Onu okudum hatta mantosuz binalarada bir yük geliyormuş. 15 yaşındaki araçlar için bu uygulama bence haksızlık. Zaten araçlar egsoz emisyon raporu alıp muayeneye giriyor. Piyasada daha genç dizel olan araçlara baksınlar çevreyi onlar benim Fsanemden daha fazla kirletiyorlar.

Geri