Astra F Kullanıcıları Buraya

Sayfalar öncesi çağatay sana Ankara da bir yer söylemişti f kasaya ankarada en iyi müdahele edilebilecek elemanları tanıyan o yazar yine herhalde sen sor çağataya.

Sayfalar öncesi çağatay sana Ankara da bir yer söylemişti f kasaya ankarada en iyi müdahele edilebilecek elemanları tanıyan o yazar yine herhalde sen sor çağataya.

Bende hatırlıyorum sanki ama bulamadım bi daha bakim

bir de bu angel halkaların aydınlanmasını sağlayan ampül farı açmadan değişilir mi ki ? yeni angellar daha parlak bnmkiler biraz eski ve sönük kalıyor :confused:

Kaskon varsa mini onarımdan yaptır diyeceğimde yok herhalde sende senin tampon boyasızsa hallolur benim sadece o siyah parca kaldırıma sürtülünce çıktı tampondan ayrıldı gibi olmuş tanıdık bir yer varsa 50 bile tutmaz ;)

Kaskom yok evet :D altındaki lipi söktürsem nasıl olurki her yerde sürtüyor altını sürttük diye korkutuyor insanı :D komple tamponu mor a boyamışlar alttaki plastiği tekrar siyaha boyamışlar kaldırıma değince tekrar mor olmuş bi kısmı kavlamış:D söküp takmak lazımda hem adam gibi söküp takcak biri lazım hemde max 30tl falan yaparsa iyi olur:D

burak napcan arabayı
satcan mı

Kardes ostimdeki opaka git orda yunusu bul benim selamim söyle çağatayin farlari açan biri varmis beni oraya yönlendir de o seni yönlendirsin ama farari yapan çocuk sefa ostimde boynuzu geç ilk sol sonra ilk sağ ordastop 2008 mi ne adi sefa

günaydın astra f ciler...bu sabah arabasından şikayetçi olmayanlar var mı? :)

been:D

Kardes ostimdeki opaka git orda yunusu bul benim selamim söyle çağatayin farlari açan biri varmis beni oraya yönlendir de o seni yönlendirsin ama farari yapan çocuk sefa ostimde boynuzu geç ilk sol sonra ilk sağ ordastop 2008 mi ne adi sefa

Çağatay abi bi stop 2002 diye bi yeri aramıştım bana 150-160 civarına olr demişti ( angel ampül değişim far temizleme ) biraz pahalı gelmişti :) umarım orası değildir
müsait bi zamanda gitmeye çalışcam

Geri