Astra F Kullanıcıları Buraya

fotoyu çeken iyiymiş ama, arabanın da maşallahı varmış

f kasa tavanı ve oturma seviyesi biçok arabaya göre daha aşağıda, o yüzden diğerleri leylek gibi geliyo insana.

maşallah burak güle güle bin.
benim de tavam sarkık ama umurumda değil. yürüyeni sağlam olsun yeter.

Aracı aldım dün daha birşey anlamadım bizim araçlarla teknolojik bakımdan uçurum var gerçekten farklı bayiden aldım eve getirdim tam aracı aldım kar atıştırıyordu birde yoğun akşam trafiği öylelikle geldik 52 litre mazot aldı yedek depoda doldu herhalde bakalm kaç km gidecek akşam işim vardı astrayla gittim şu astra f in kıymetini bilin ölüsü ve görüş açısı yeter Allah herkese sıfır arabaya dizele binmek nasip etsin gönlünüzce olsun.

Aracı aldım dün daha birşey anlamadım bizim araçlarla teknolojik bakımdan uçurum var gerçekten farklı bayiden aldım eve getirdim tam aracı aldım kar atıştırıyordu birde yoğun akşam trafiği öylelikle geldik 52 litre mazot aldı yedek depoda doldu herhalde bakalm kaç km gidecek akşam işim vardı astrayla gittim şu astra f in kıymetini bilin ölüsü ve görüş açısı yeter Allah herkese sıfır arabaya dizele binmek nasip etsin gönlünüzce olsun.
Amin saol. Güle güle kullan. Allah ağız tadıyla kazasız belasız binmeyi nasi etsin.

Son kararla birlikte astrayı satmadan ikinci bir arabaya karar verdiğimiz için yavaş yavaş astraya masraf etmeye başlayacağım. Öncelikle tavan döşemesini değiştirip ufak tefek kaporta çiziklerini hasarlarını yaptırıcam. Tavanı kendim mi yapsam diye düşünüyorum. Tanıdık döşemeci var 150 lira fiyat verdi.

alican ben kaplarım kolay o iş

Poloyla 150 km oldu depo hala full astra olsa bir kademe inerdi gösterge arabayı ilk aldıgımız gun 52 lt aldı motorın babam shellden al dedi bende bp dusunuyordum girdik pompacı adama megerse litresi 3.89 olan shell gt bilmem ne performans yakıtından koymus eve geldıgımızde hesaplıyorum hesaplıyorum 202 ytl ye nasıl polonun deposu dolar aklım almadı fişide bulamadım 3.69 bp de euro diesel ben tuttum 3.75 ten hesapladım shellınkını sonra netten bi baktmkı 3.89 dıyor yuh dedim

bendede arka taraftan sesler geliyo bide kapı panzotlarından hafif tıkırtı oluyo tırnakları değiştirdim ama tam olarak kesmedi

Önümüzdeki hafta içinde BRC taktırıcam ama tanıdık bildik güvenilir bir BRC bayisi var mı bildiğiniz? Olur olmadık adamlara emanet etmeyelim arabayı.

Geri