Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stop bir bütün olarak çıkıyor ben daha önce söküp temizlemiştim.daha önce stop hiç sökülmediyse stopun arksında su almaması için yumuşak bir madde var o zamanla kaportaya yapışıyor stopların vidalarını söküp biraz kuvvetlice itersen çıkacaktır.dikkat et çıkarırken stop yere düşmesinArkadaşlar h.sonunu komple efsaeme ayırdım, yıkadım temizledim, cilaladım, rötuşlar yaptım. herşey iyi güzel oldu.
Ancak finalde stopların içerisine bir miktar sabun köpüğü su, çerçöp arzında şeyler kaçtığını gördüm. İçerden kapağını açtım. Önce ampülleri sildim temizledim parlattım. Sonra stopun vidalarını çıkarıp komple açıp temizlemek istedim vidanın biri düştü
Elimde girmiyor orayavida orda kaldı açamadım zaten çıkardığım diğer 2 vidayıda geri sıktım. Şimdi 3 vidalı ve düşen vida kaporta arasında biyerde sanırım. Elimi girdiği yere kadar soktum baya derinmiş
Kırılır korkusuyla çok uğraşmadım ama sanırım stopu sökersem düşenn vidayıda görebilirim yada elimi sokabilirim dışardan.
O 4 vidayıda söküp içerden dışarı doğru itince çıkması gerekmezmi? yani ampüllerin içine girdiği plastik aksamla dışardan görünen kırmızı cam bir bütünmü?
o kısımdan emin olmadığımdan kırılır diye kapattım tekrar.
Tecrübesi olan yardım edebilirmi?
Duyların olduğu plastiği tırnaktan kurtarıp ayırdıktan sonra, ampüllerin girdiği deliklerin olduğu içte kalan plastikle dışarda kalan kırmızı stop camları bir bütün yani değilmi?Stop bir bütün olarak çıkıyor ben daha önce söküp temizlemiştim.daha önce stop hiç sökülmediyse stopun arksında su almaması için yumuşak bir madde var o zamanla kaportaya yapışıyor stopların vidalarını söküp biraz kuvvetlice itersen çıkacaktır.dikkat et çıkarırken stop yere düşmesin
Ampülleri stoptan söktükten sonra stop bir bütün olarak çıkıyor.sadece 4 tane vidayı sökecen.bende arabayı ilk aldığımda stopbun teki su alıyordu.silikon falan çektim bir türlü su almayı kesemedim.tanıdık kaportacıya gittim silikonları ve stopun arkasındaki su almasını engelleyen yumuşak macunumsu maddeyi temizledi.nissan arabaların arka stoplarından kalan siyah macunumsu maddeyi eliyle incecik dikdörtgen şeklinde stopa güzelce uyguladı stopbu yerleştirip güzelce sıktı o günden beri bir daha su almadıDuyların olduğu plastiği tırnaktan kurtarıp ayırdıktan sonra, ampüllerin girdiği deliklerin olduğu içte kalan plastikle dışarda kalan kırmızı stop camları bir bütün yani değilmi?
Vidaları çıkardıktan sonra içten dışa doğru kuvvetlice iterekmi çıkarmak gerekiyor? başka biyerinde bir bağlantısı yok sanırım?
Zaten vidanın birinide düşürdümstopu komple sökersem sanırım ordan içeriye el sokabilir ve vidayı bulurum.
Amacım camın içini temizlemek değil zaten içi temiz. Kaportayla cam aracında normal bir açıklık var ordan köpüklü su çöp v.s. giriyor onları temizleyecem sonra silikon sıkıp takıcam.
Tabi becerebilirsem
En dipteki vidaya küçük saplı bir tornavida lazım elimdeki uzun kalıyor ve açısı nedeniyle sökemiyorum onu![]()
benim aracımda şehir içi normal akıcı tarfikte sabit 95 derece şıkışık trafikte 105 dereceye kadar çıkar fan açar 95 dereceye düşürür fan kapanır 100 dereceye geldiğinde yokuş da olsa az hareket imkanı buluyum 95 dereceye düşer. hararetiniz yükselmiyorsa termostatınız arızalanmış değişmesi gerekarkadaşlar arabamın harareti yükselmiyo sıkışık trafikte 100 üzerine kadar çıkıyo sonrada alttan su damlatıyo termostat arızalımıdır orda müşür var ondan yapabilirmi