Astra F Kullanıcıları Buraya

Katlanan hoş bir ayna yapılsa olabilir aslında dediğiniz gibi ama nerde bizim araçların modifiye sıkıntısı kadar hiçbir aracın böyle bi sıkıntısı yoktur herhalde

ya modifiye ayna diye hap kadar aynaları satıyolar...
modifiye talep trendini şahinler belirliyo ülkemizde, sonuç da bu.

aileye bir astra daha girdi sayılır, Ablamlar 1,4t sport active select sunrooflu astra aldılar. Pazartesi gelecek araç. Biraz yakıt sıkıntısı olacak sanırım :D

fren hidroliğin azalmış, rampa aşağı giderken sensörden uzaklaşınca lambayı yakıyor, 6tl mi öyle bişey fiyatı bitane al ekle kalan da bagajında dursun

daha geçen aynısı oldu ordan biliyorum :D
teşekkürler

yan sanayilerde de olmuyor o dış açı. aynayı gövdeden ayırabiliyomuyuz? ben uğraştım eski aynayı sökemedim
ayrılır ayrılır benim ayna geçen sene düştü ya.
başka bi ayna kestirdim silikonladılar.

eski aynam çok sağlammış demekki :D

yeğenim var bitane koca ..tlü :) arabanın yanında sendeleyince aynayı kucaklamıştık :) camını sökmeyi bi denedim ama beceremedim çok sağlamdı. o kadar kolay sökülüyosa şimdiki yan sanayi aynanın camıyla değiştiririm...

Aynaları aldım arkadaşlar. Gürüşünde en ufak sıkıntı yok. Plastik kalitwsi vasat üzerinde. Bağlantı noktalarında biraz açıklıkalr var ancak kayda değer bir eksi değil. Isıtma olup olladığını bugün atölyede kontrol edeceğim. Burdan paylaşacağım. İki ayna artı + orgınal ayar düğmesi = 110 tl.

fiyat çok iyi

elektrik tesisatını çekerken detayları not et, belki bize de lazım olur bi gün.

arkadaşlar,
lastikleri yenilemem lazım. bolca konforlu, biraz da dayanıklı, her şekilde fren performansı iyi olan lastik önerin bana.

konfor öncelikli, çünkü öyle limitlerde kullanmıyorum artık arabayı. tabi yol tutuş son sırada değil, fren performansı iyi olmalı.
ben arabayı aldığımda üzerinde michelin ler vardı gayet iyiydi onlar. en son yokohama aldım fena değildi ama çok ses alıyodu içeri, yıllanmış olduğundan olsa gerek izleri hala gayet derin olmasına rağmen geçen gün mecburen bi ani fren yaptığımda fren sesi ortalığı yıktı ama yavaşlamadı bile. allahtan freni bırakıp manevra yaparak kurtardım yoksa sonuç fena olacaktı.

Geri