Astra F Kullanıcıları Buraya

Hayırlısıyla yeni aracımız için kaporayı verdik. 2011 model Mitsubishi ASX 1.6 İntense 9000km de kazasız boyasız. Zaten intense full paket oluyor cam tavan anahtarsız giriş vs. akla gelecek her şey var. Astra daha satılmadı müşteri bekliyoruz :D

Hayırlı olsun Alican:D

F ci abiler İsteyene biri sıfır ve krom, diğeri çok temiz 2. el Headers iki takım elimde mevcut.
İlgilenen olursa pm yolu ile bana ulaşabilir...
Saygılar.

Hayırlı olsun Alican:D

F ci abiler İsteyene biri sıfır ve krom, diğeri çok temiz 2. el Headers iki takım elimde mevcut.
İlgilenen olursa pm yolu ile bana ulaşabilir...
Saygılar.

Sağolasın sonunda erdim muradıma astraya tam 10 sene sonra veda ediyoruz. 2001 Aralık ayında 60bin km de aldık 2011 Aralık ayında 160bin km de satıyoruz.
10 sene 100000km bize hizmet etti Allah razı olsun :D Şimdi asx de sıra hayırlısıyla

Allah gönlüne göre versin kardeşim Kazasız belasız :)

Hayırlısıyla yeni aracımız için kaporayı verdik. 2011 model Mitsubishi ASX 1.6 İntense 9000km de kazasız boyasız. Zaten intense full paket oluyor cam tavan anahtarsız giriş vs. akla gelecek her şey var. Astra daha satılmadı müşteri bekliyoruz :D

hayırlı olsun. güle güle kazasız şürüşler

hayırlı olsun. güle güle kazasız şürüşler

Teşekkür ederim daha iyileri sizin olur inşallah.

Bu arada astra satılık aklınızda bulunsun yabancıya gidecek araç değil biliyorsunuz ne yağ yakıyor ne başka problemi var.

Teşekkür ederim daha iyileri sizin olur inşallah.

Bu arada astra satılık aklınızda bulunsun yabancıya gidecek araç değil biliyorsunuz ne yağ yakıyor ne başka problemi var.

aracı sattın sanırım .hayırlı olsun.

Geri