Astra F Kullanıcıları Buraya

Abi, 2.63 Kastamonu'daydı. 2.65 de Samsunda idi. Ancak dün zam gelmiş 2.70 olmuş Samsun'da. Bugün tekrar bir ölçüm yaptım. 15.63 liraya toplam 5.7 lira gaz aldı. Yani 5.7 litre ile toplam 97 km yol yapmışım. 1 litre ile 17 km kadar gitmiş. Maşallah diyelim. Tabi burada memleketimin düz yolları sağ olsun :)

Hakan yaptığın hesap İnşallah Doğrudur ama bi anormallik var gibi..
Yaptığın hesaba göre 0,16 kuruş yakmış..
Dizel araba o kadar yakar.. ki Lpg 2,70 den.
Burda 2.22 den Lpg alsan 0,13 kuruş yakmış olacak.
Bir araba 1 Lt Lpg ile en fazla 14 Km gider..

Anormallik yok abi. Depoyu doldurup 97 km yaptım ve benzinliğe girip tekrar doldurttum. :)

selam arkadaşlar aracım 98 abs gls hb olarak geciyor benden oncekı sahıbı antenın canına okumus anten ne gırıyor ıcıne nede cıkıyor ne yapmam gerekıyor ?
birde ön kapılardaki kompenatları nasıl degıstırebılırım ?

selam arkadaşlar aracım 98 abs gls hb olarak geciyor benden oncekı sahıbı antenın canına okumus anten ne gırıyor ıcıne nede cıkıyor ne yapmam gerekıyor ?
birde ön kapılardaki kompenatları nasıl degıstırebılırım ?

Anten çalışıyorsa elleme, kalsın öyle, ben zeten gıcığım antene, açıyorsun cart cart çıkıyor, kapatıyorsun garip garip sesler.

Kapı içini şu vidyoda söküyor adam.
http://www.youtube.com/watch?v=kr2naNhLwdY

F ciler, nerelerdeyiz :) neredeyse 3. sayfaya düşmüşüz.

bu bizim 1.4ler birdepo benzinle kaç km yapıyo daha depoyudolduramadım ama babam 550 km gidiyo dedi inanmadım yoksa arabada sorun mu var :(

Depoyu doldurabilmek, epey bi marifet günümüzde maalesef :( en fazla yarım depoyu görebiliyorum arada.

Geri