Sağlıcakla...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aracımı satmıs blunmaktayım hepınız hoscakalın satarken hakkt cok uzuldum ama artık cok eskımıs ve cok masraf cıkarmaya baslamstı ben gıderım dostlar benı hatırlasn
yeni arabanı güle güle kullan abicim ama unutma buralarıda
unuturmuyum bız 97 yılında sıfır almıstık astra f mızı oyuzden satarken adamda dedım cok uzuluyorum su an dıye adamda gozun kalmasın abı colugumu cocugumu tasıyacam dedı kıı benımkının klıması yoktu klıması olsa 3-5 sene daha bınerdım heralde hakkat kaya gıbı arabaydı
sızıntı yoksa skıntı yok yapmanz gereken bısey yok eger kazan takılalı 10 yıl olmadıysa herhangı bısey yapmadan gıdeblrsnz
arac 1,6 glydı tek aırbah ıkı cam otomatıkhayırlısı olsun.
kaç bin km deydi kaça verdiniz?
astra f 1.6 gl miydi.
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 14:14 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 14:08 ----------
ruhsatta yazar mı lpg tank tarihi
unuturmuyum bız 97 yılında sıfır almıstık astra f mızı oyuzden satarken adamda dedım cok uzuluyorum su an dıye adamda gozun kalmasın abı colugumu cocugumu tasıyacam dedı kıı benımkının klıması yoktu klıması olsa 3-5 sene daha bınerdım heralde hakkat kaya gıbı arabaydı