Astra F Kullanıcıları Buraya

Merhaba arkadaşlar...
F kasaların havalandırma fanı aracın neresinde bulunur, göğüsü sökmeden ulaşabilir miyim?
Teşekkürler

Merhabalar 96 model Astra f 16 16vlf ile aranıza katıldım ve aracımda 2 salıncak 2rot başı 2 amotisör üst takozu değişecek,sizden ricam bu parçaların kaliteli olanlarını tavsiye etmeniz,Hangi markalardan almalıyım.Şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin.

Yardım edebilecekkimse yokmu?.

Dostum kaliteli ve orjinal parçaları Hatipoğlu dan bulabilirsin. Web sitesini incelemeni tavsiye ederim...

Arkadaşlar klimam çalışmıyor , gaz kacagı yok . gazı doldurduk düğmeye basıyoruz çalışmıyor . ama şöle bir sorun daha var kar dugmesıyle yanındakı dugmede basınca lambalar yanmıyor klimanın neresınde sorun vardır.

astra f ımı sattım ve cok ozluyorum onu:(

Arkadaşlar klimam çalışmıyor , gaz kacagı yok . gazı doldurduk düğmeye basıyoruz çalışmıyor . ama şöle bir sorun daha var kar dugmesıyle yanındakı dugmede basınca lambalar yanmıyor klimanın neresınde sorun vardır.

Lambalarla sistemin bir alakası yok, lambalar patlamıştır. Bunun yanında klimayı devreye alan sistem arızalanmış olabilir. İyi bir klima ustası bulun. Ampulleri de değiştirtin, biraz zahmetli bir iş.

bende eski astra f aracımı çok özlüyorum, ama şöyle bir şey artık bu araçların devri doldu. Yolda sayısı azalmaya, sahipleride doğan şahin sahiplerine dönmeye başladı.

Geri