Arkadaşlar....... ne kaset ne de cd neden çıkarmazlar sadece hard diskli şu araba teyplerini kimde pc yokki..%100 digital çizik, atlama vb yok..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar....... ne kaset ne de cd neden çıkarmazlar sadece hard diskli şu araba teyplerini kimde pc yokki..%100 digital çizik, atlama vb yok..
usb girişli olanlar var onlardan alcam ben 2gb stick de var tak tak dinleArkadaşlar....... ne kaset ne de cd neden çıkarmazlar sadece hard diskli şu araba teyplerini kimde pc yokki..%100 digital çizik, atlama vb yok..
ah bide cd çalsaCar 300 e devam canavar gibi hem de orijinal
Car 300 e devam canavar gibi hem de orijinal
Hocam lastik balans tutuyorsa problem yok.ama balans tutmamaya başlarsa anla ki lstik bozulmuşturarkadaşlar bugün lastiğe civata gibi bişey girmiş malum lastikçiye götürdüm ve patlak yere lastik parçası gibi bişey soktu. şu anda hava kaçırmıyor ama uzun yolda ve bozuk yollarda bi problem çıkarırmı
arkadaşlar bugün lastiğe civata gibi bişey girmiş malum lastikçiye götürdüm ve patlak yere lastik parçası gibi bişey soktu. şu anda hava kaçırmıyor ama uzun yolda ve bozuk yollarda bi problem çıkarırmı