bence benim arabayı imza resmi yapalım
hafif modifiyeli,hatlarına bağlı kalarak abartılmadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen abi sanki adama tepeden bakıyor gibioyum turuncuyaarkadaşlar turuncu arabanın o vahşi bakışına hasta oldum....
Evet bu da gayet güzel olmuş.turuncu mu bu mu kararasız kaldım.neyse biraz düşüneyim benAlican bak buda çok hoş olmuş
arkadaşlar hepsini buraya koyuyorum
1.
2.
3.
4.
AKME diye bir marka varmış peşin 900 e takılıyormuş.bi astra ya takmış benim usta gayet iiydi diyor km ye 130 yakıyomuş.ne dersin hakan araştırmaya değer belki de
ya bişey dicem arkadaşlar, hepimizde astra f var ama kimimizde sedan,kimimizde hb,kimimizde wagon,kimimizde cc var. araçların arkadan ve yandan görünümleri farklı,ama önden görünümlerimiz aynı,tabii modifiyesiz olanlar ben derimki imzada önden görünüş olsunki, sedan hb wagon ayrımı olmasın..ayrım derken kimse yanlış anlamasın beni ne demek istediimi anladınız..
BMW ye bu yapılır mı çöpten mi buluyolar bunları yaw.Bu arada nette resim ararken şöle bişeye denk geldimm BMW yi nasıl yapmış adamlar....
bence benim arabayı imza resmi yapalım
3. fotoyu ben de sevdim oyum ona3 . Foto süper olmuş arkadaşlar..yazının renkleri de çok güzel olmuş
Astra F'in reklam-broşür fotoğraflarından güzel bir tane bulup üzerine yazı eklesek nasıl olur?...
katılıyorumsana MUtlu abi zaten bu araç bende masaüstüde bide böle yazılar falan eklenince mükemmel oldu oyum 3.yeVolkan sende bakk belki daha iyisini buluruz..Ama bana kalırsa benim imzadaki bayagı güzel olmuş,çok hoşuma gitti benimm..Hatta dediğin broşürlerde kullanılanlardan bir farkı yok gibi...
3. fotoyu ben de sevdim oyum ona
mutlu kullanmaya başlamış bile
katılıyorumsana MUtlu abi zaten bu araç bende masaüstüde bide böle yazılar falan eklenince mükemmel oldu oyum 3.ye
bu araçtan istiyorum benVolkan sende bakk belki daha iyisini buluruz..Ama bana kalırsa benim imzadaki bayagı güzel olmuş,çok hoşuma gitti benimm..Hatta dediğin broşürlerde kullanılanlardan bir farkı yok gibi...